FOTO: /

Vojska upala u kamp Vatrenih!

8.6.2014.
15:24
VOYO logo

"Danas je u Campo de Croatia obavljen rutinski pregled trening centra hrvatske reprezentacije. Jedna od mjera koje provode brazilske snage sigurnosti je i protueksplozijski pregled koji se obavlja na svim službenim mjestima gdje borave reprezentacije koje sudjeluju na Svjetskom prvenstvu.

Naglašavamo, radi se o rutinskim i redovnim mjerama sigurnosti, a ne o dojavi o bombi. Također, konferencija za medije nije kasnila već je počela na vrijeme", javili su iz HNS-a.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nakon rutinskog pregleda, kad su se strasti smirile, uslijedila je konferencija za novinare na kojoj je mesto pred sedmom silom zauzeo Vedran Ćorluka.

Ćorluka je odmah na startu prokomentirao nagađanja kako bi u paru s Dejanom Lovrenom trebao zaigrati protiv Brazila:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nisam često igrao s njime, i nije baš bilo na najboljoj razini, to priznajem, ali za sve postoji prvi put i nadam se da ćemo uskladiti kada je najvažnije".

S obzirom na ozljedu Danijela Pranjića i neizvjesnost oko njegova nastupa, Ćorluka je također jedna od opcija Nike Kovača za lijevi bok.

"Nema dileme, kada je u pitanju reprezentacija igra se tamo gdje izbornik želi", kaže.

Ćorluka se nije želio upuštati u komentiranje nesuglasica u kamerunskoj reprezentaciji:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne bismo se trebali opterećivati problemima drugih momčadi, imamo dovoljno svojih i brinemo se o tome".

Sve je bliže otvaranje Svjetskog prvenstva u Sao Paulu, protiv vrlo ambicioznih Brazilaca koji se nadaju novom trofeju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Osjeća se pozitivna trema. Svi koji počnu igrati nogomet sanjaju o Svjetskom prvenstvu u Brazilu, a mi još igramo utakmicu otvaranja s domaćinom. Nema te momčadi koja se ne bi željela mijenjati s nama. Uvijek postoje želje i očekivanja, ali treba biti realan i reći da smo u teškoj skupini te imamo jednake šanse kao Kamerun i Meksiko za prolazak u drugi krug. Imamo momčad za to i možemo to ostvariti", rekao je.

Reprezentativni je branič pratio prvo poluvrijeme prijateljske utakmice Brazila i Srbije, u kojoj je Brazil pobijedio 1:0 pogotkom Freda:

"Brazil je igrao protiv vrlo dobrog protivnika i nismo vidjeli sve od Brazila u toj utakmici. Imaju još rezerve i mislim da će to pokazati u četvrtak. Zaigrat će drugačijim stilom nego protiv Srbije. No, u nogometu je sve moguće, a budemo li razmišljali pesimistično, izgubit ćemo. Budemo li optimisti, možemo nešto napraviti, unatoč tome što su fantastična momčad s fantastičnim trenerom i prvi favorit za naslov".

Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo