PALI SE CRVENI ALARM U BARCELONI: / Europski velikan došao po Messija i ponudio mu ugovor koji neće moći odbiti

Image
Foto: Profimedia

Messiju u lipnju istječe aktualni ugovor, a Barcelona svakako nije jedini klub koji će mu ponuditi novi

28.4.2021.
9:34
Profimedia
VOYO logo

Iako se sezona polako bliži svom kraju, argentinski nogometaš i jedan od najboljih igrača svih vremena, Lionel Messi, još uvijek nije potpisao novi ugovor, što znači da nije poznato gdje će nastaviti karijeru sljedeće sezone.

Messiju u lipnju istječe aktualni ugovor, a Barcelona svakako nije jedini klub koji će mu ponuditi novi, i štoviše, ugledni novinar Marcelo Bechler, onaj koji je najavio prelazak Neymara iz Barcelone u PSG, tvrdi da će istim putem krenuti i Messi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Navodno je PSG već ponudio Messiju ono što mu trenutno ne može niti jedan klub u Europi, a to je ugovor na dvije godine uz opciju produljenja za još godinu dana.

Image
Image

Leo Messi during the match between FC Barcelona and Getafe CF, corresponding to the week 31 of the Liga Santander, played at the Camp Nou Stadium, on 22th April 2021, in Barcelona, Spain. -- FC Barcelona v Getafe CF - La Liga Santander, Spain - 22 Apr 2021,Image: 607362269, License: Rights-managed, Restrictions: Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Profimedia

Novinar je za TNT Sports Brasil otkrio kako će PSG iskoristiti priliku što je Messi slobodan igrač na kraju sezone i dati mu ugovor na, de facto, tri godine, a to je nešto što, zbog koronakrize i teških financijskih uvjeta, ne može niti jedan klub.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naglasio je kako mu ovu informaciju Messi i njegov stožer nisu demantirali već da su samo rekli kako se Messi fokusira samo na sljedeću utakmicu.

Isto tako, pojedini igrači PSG-a već su krenuli u misiju vrbovanja Messija, pa je tako Neymar rekao da sljedeće sezone mora igrati s Messijem, a Di Marija da bi bilo odlično za momčad da dođe upravo on. Sportski direktor Leonardo također je krenuo nagovarati Argentinca na dolazak pa tako nije isključivo da Messi uistinu i razmišlja o prelasku u Pariz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa


[PROMO] Najbolje koeficijente i 100% bonusa na uplate do 1000 kuna potražite u kladionici Germania.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo