PA KAKVOG SE TO IGRAČA ZIDANE RIJEŠIO: / Španjolac se preporodio u redovima ljutog rivala, u 2020. samo je Messi ispred njega

Image
Foto: Profimedia

Najveće zasluge za takve brojke ima njegov trener Diego Simeone

10.11.2020.
15:29
Profimedia
VOYO logo

Španjolac MarcosLlorente lani je bio otpisan u Real Madridu, a danas živi san. Svojim igrama u dresu Atletico Madrida zaradio je poziv Luisa Enriquea u reprezentaciju te bi mogao upisati svoj prvi nastup u prijateljskom susretu s Nizozemskom, ili u Ligi nacija sa Švicarskom i Njemačkom.

Llorente je, kao što je poznato, karijeru započeo u redovima gradskog rivala, ali nikako se nije mogao probiti do početne postave. Zbog toga je u ljeto 2019. prešao u Atletico gdje se preporodio na poziciji drugog napadača. U prvih sedam prvenstvenih nastupa ove sezone postigao je tri gola te je tome pridodao dvije asistencije i tako pokazao svom bivšem treneru Zinedineu Zidaneu da je pogriješio što mu nikada nije dao šansu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Pogotovo u trenucima kad se Real muči s rezultatima te igraju promjenjivo. A koliko je Llorente ove godine dobar govori i podatak da je u 2020. četiri puta zabio i asistirao na istoj utakmici u svim natjecanjima. Od igrača koji nastupaju u španjolskoj La Ligi samo je Messiju to pošlo za rukom više puta. Argentinac je pet puta zabio i asistirao na istoj utakmici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najveće zasluge za takve brojke ima njegov trener Diego Simeone, koji je veznjaka i stavio u ulogu drugog napadača. “U početku možda možete djelovati pomalo izgubljeno na novoj poziciji jer nikada nisam igrao bliže suparničkom golu. Drugačije je, ali osjećam se ugodno. Na koju god me trener stavi ja ću sve dati od sebe”, poručio je.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo