Nesreća izbacila Olića i Lakića u prvi plan!

Patrick Helmes, njemački napadač Wolfsburga i suigrač Ivice Olića, izbivat će s nogometnih travnjaka čak pola godine.

6.8.2012.
11:08
VOYO logo

U susretu igranom na Volkswagen Areni, u kojem je City slavio 2:0, Helmesu su stradali križni ligamenti. To mu se dogodilo drugi put u karijeri.

"Patrick je bio na dobrom putu. To je gorak okus za njega i za cijelu momčad", komentirao je trener Wolfsburga Felix Magath.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ozljedom 28-godišnjeg Helmesa, napadački bi tandem Vukova u novoj bundesligaškoj sezoni lako mogli činiti Srđan Lakić i novopristigli Ivica Olić.

Ozljeda gležnja zadobivena tijekom subotnjeg ogleda Liga Total! Cupa u Hamburgu protiv Werdera napadača Bayerna, Marija Gomeza, izvan nogometnih travnjaka trebala bi ostaviti između četiri i šest tjedana...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prognozira tako liječnik Bernd Kubelka, koji je za Bild rekao: "Čeka ga četiri do šest tjedana pauze, od čega će tri tjedna provesti na štakama. Ozljeđena hrskavica mora zacijeliti. Za to je potrebno vremena". Ukoliko je Kubelkina prognoza točna, to znači da će Gomez propustiti početak sezone koja kreće 25. kolovoza. Što se tiče Bayernovog veznjaka Bastiana Schweinsteigera, kojem je također stradao gležanj, samo u nedjeljnom ogledu protiv HSV-a, težina njegove ozljede kao ni period izbivanja zasad nisu poznati. Podsjećamo, još od ranije se u Bayernovoj "bolnici" nalaze Rafinha, Contento i Alaba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo