REMI ŠAHTARA I SEVILLE / Ovoga puta sreća okrenula leđa Redsima: Villarreal nokautirao Engleze u sudačkoj nadoknadi

Image
Foto: AP

U prvim polufinalnim utakmicama Europske lige Villareal je kod kuće pobijedio Liverpool s 1-0, dok su Šahtar i Sevilla odigrali 2-2

28.4.2016.
22:55
AP
VOYO logo

U prvim polufinalnim utakmicama Europske lige Villareal je kod kuće pobijedio Liverpool s 1-0, dok su Šahtar i Sevilla odigrali 2-2. Uzvrati su za sedam dana u Sevilli i Liverpoolu.

U Lvivu su Šahtar i branitelj naslova Sevilla odigrali 2-2 u utakmici u kojoj je Sevilla povela, Šahtar preokrenuo, da bi osam minuta prije kraja španjolska momčad ipak izbjegla poraz.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Poveli su gosti već u 6. minuti kada je Vitolo iz blizine ispod ukrajinskoga vratara pogodio mrežu. Šahtar je uspio preokrenuti već u prvom poluvremenu zahvaljujući svom Brazilcu Marlosu.

On je u 23. minuti iskoristio dubinsko proigravanje Rakitskog i izjednačio na 1-1, a u 36. minuti je s lijeve strane naciljao glavu Tarasa Stepankenka koji dovodi Šahtar u vodstvo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U 81. minuti je dosuđen kazneni udarac za Sevillu nakon što je Ferreyra srušio Virola, a Kevin Gameiro je precizan s "bijele točke" za konačnih 2-2.

Darijo Srna je odigrao cijelu utakmicu za Šahtar, dok je Eduardo ušao u igru u sudačkoj nadoknadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dvoboj na stadionu Madrigal u Villarealu počeo je na sjajan način - odavanjem počasti poginulim navijačima Liverpoola u Hillsboroughu prije 27 godina.

I na terenu je bilo miroljubivo, strijelci se nisu iskazali, a najveću priliku propustio je napadač Redsa Roberto Firmino koji je u 65. minuti pogodio vratnicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I kad se činilo da će susret završiti bez golova, u drugoj minuti sudačke nadoknade za Španjolce je zabio Adrian Lopez na dodavanje Denisa Suareza.

Dejan Lovren je odigrao svih 90 minuta za Liverpool.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo