OVOG LJETA KLUBOVI ĆE SE BORITI ZA USLUGE SRPSKOG NAPADAČA: / Još jedan velikan uletio u utrku, Real, Barca i Bayern gube bitku?

Image
Foto: AFP

Prema izvještajima dijela medija – pregovori su već krenuli

2.4.2019.
17:08
AFP
VOYO logo

Francuski nogometni prvak Paris Saint-Germain u pregovorima je sa srpskim napadačem Eintrachta Lukom Jovićem, a čelništvo kluba spremno je platiti 60 milijuna eura za realizaciju njegova transfera.

Napadač koji je ove sezone postigao 16 bundesligaških golova i 23 ukupno kroz 37 odigranih utakmica povezivao se sa mnoštvom velikana, među kojima i sa Real Madridom, Barcelonom i Bayernom. Igraču koji je statistički 'eksplodirao' ove sezone tek je 21 godina što ga čini dodatno primamljivim klubovima, a činjenica da je samo dokazani Robert Lewandowski zabio više od njega u Bundesligi ove sezone dokazanom kvalitetom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Cijena mu raste

Interes klubova povisio je njegovu cijenu koja više ne iznosi 50 već 60 milijuna eura što pomalo hladi neke klubove, ne i Paris Saint-Germain koji nema problema sa transferima niti postavljanjem rekorda kad su njihovi iznosi u pitanju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Jović, inače, u frankfurtskom klubu igra na posudbi iz Benfice. Sasvim je jasno da će Eintracht otkupiti njegov ugovor, a izgledno da će odmah i u posao kojim će 'masno' zaraditi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo