Ovo su razlozi poraza: 'Pogledajte statistiku!'

'Rano smo primili pogotke. No, u konačnici nisam ljutit ni ne zadovoljan.

9.2.2012.
21:06
VOYO logo

Hrvatska nije uspjela ostvarili veliki podvig i plasirati se u finale EP-a. Rusi su pobijedili s 2:4, i pokazalo se, bili su ipak preveliki zalogaj za hrvatske malonogometaše, Ključ je bio u samom otvaranju utakmice, vratar Hrvatske Ivo Jukić matiran je već u 35. sekundi.

"Dogodilo se najgore, rano smo primili pogotke. No, u konačnici nisam ljutit ni ne zadovoljan. U drugom dijelu parirali smo im dobro i pokazali da nisu oni viša klasa", izjavio je nakon utakmice izbornik reprezentacije Mato Stanković.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Stvarali smo šanse, ali nismo zabijali. Osim samog ulaska u utakmicu dečkima ne mogu zamjeriti ništa. Pogledajte statistiku! Ovo nam je bila velika škola, čestitam mojim momcima na zalaganju" dodao je.

"Marinović je igrao pod dvije blokade, ali nećemo se vaditi na to. Nakon svega što smo napravili, nema smisla pričati tko je kriv, o tome ćemo u svlačionici", na kraju će izbornik.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Najbolji Vatreni na terenu bio je Dario Marinović koji je Rusima zabio čak dva pogotka.

"Cijeli dan sam na injekcijama. To mi je ublažilo bolove, htio sam jako igrati. Ušli smo u utakmicu s manjkom samopouzdanja i Rusi su to kaznili. Idu me golovi, ali to je manje važno. Šteta što se nismo vratili jer smo igrali dobro s golmanom-igračem", istaknuo je Marinović.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kapetan Jukić otkrio je svoje viđenje utakmice:

"Poremetio nas je rani gol. Rusi su nas kaznili. Šteta, da smo držali neriješeno možda bi utakmica krenula u drugom smjeru. Rusi puno rotiraju, bili smo iscrpljeni, ali treba priznati da je Rusija puno bolja momčad. Jedan njihov igrač vrijedi kao cijela naša momčad", istaknuo je hrvatski čuvar mreže i nadodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Njihov golman je imao sjajne obrane pred kraj. Za treće mjesto igrat ćemo vjerojatno protiv Italije. Oni su slični Rusima, ali mislim da ćemo imati priliku otići po brončanu medalju. Morat ćemo znatno bolje igrati."

Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo