u svom stilu / Ovo se ne viđa svaki dan: Maradona prvu pobjedu s novim klubom proslavio plesom u svlačionici!

Image
Foto: Youtube Screenshot

Živopisnog 57-godišnjeg Maradonu kamere i novinari prate na svakom koraku, a s prosječnim klubom Doradosom stigao je i do prve pobjede

2.10.2018.
11:31
Youtube Screenshot
VOYO logo

Kad su čelnici meksičkog nogometnog drugoligaša Dorados de Sinaloa za svog trenera uzeli ponajboljeg nogometaša u povijesti Diega Armanda Maradonu, teško da su od njega očekivali više od velikog publiciteta.

Živopisnog 57-godišnjeg Maradonu kamere i novinari prate na svakom koraku, a s prosječnim klubom Doradosom stigao je i do prve pobjede, što je i proslavio u svlačionici nezaboravnim plesom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nije ovo Maradoni prvi puta da svlačionicu uveseljava plesom. Kad se trebao upoznati s ragbijaškom momčadi Los Pumas, također je druženje završilo plesom.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nažalost, Maradonine trenerske mogućnosti pokazale su se puno slabijima od igračkih. Svjetski prvak s Argentinom 1986. godine i hodajuće božanstvo u Napulju okušao se u nekoliko argentinskih klubova te u Ujedinjenim Arapskim Emiratima, no njegovi su učinci bili porazni. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vrhunac trenerske karijere doživio je kao izbornik Argentine na Svjetskom prvenstvu 2010. godine kad je ispao u četvrtfinalu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo