GAZDAMA SE OVO NEĆE SVIDJETI: / Klopp je postavio uvjet za dolazak na Anfield

Image
Foto: AFP

Liverpool živi dane u očekivanju promjene trenera. Brendan Rodgers skoro je na izlaznim vratima, a trebao bi ga na slijediti bivši trener dortmunske Borussije Jürgen Klopp.

28.9.2015.
10:24
AFP
VOYO logo

Naime, Klopp je taknuo u samu srž Liverpoolovog načina poslovanja i želi imati potpuno kontrolu nad klupskom politikom dovođenja igrača.

Naime, u Liverpoolu Rodgers u tome ne odlučuje samostalno, već sve njegove želje mora potvrditi Odbor za transfere. Klopp ne želi pristati na tu "igru", već želi sam donositi odluke, bez tutora iznad sebe. Ovog ljeta je primjerice, Rodgers želio dovesti Ashleya Williamsa, ali je Odbor stavio veto na taj izbor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Klopp želi jedinstvenu podršku

Klopp želi biti siguran da je jedini Liverpoolov izbor i da u klubu postoji jedinstvena želja za njegovim dolaskom. To je možda puno manji problem od ukidanja Odbora za transfere. A da se navijače pita, Klopp bi već sutra bio na Anfieldu... S Rodgersom su Redsi u Liga kupu strepili do posljednjeg jedanaesterca protiv četvrtoligaša Carlislea na Anfieldu, a do ovog vikenda, bili su četiri utakmice bez pobjede u Premier ligi...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo