JEDNA REČENICA SE UREZUJE / Ovo nije smjelo dospjeti u javnost. Procurila posljednja Messijeva poruka iz grupnog razgovora s igračima Barcelone

Image
Foto: Profimedia

Messi se, na njegovu žalost, nije uspio dogovoriti s Barcelonom oko produljenja ugovora

12.8.2021.
11:14
Profimedia
VOYO logo

Argentinski nogometaš i jedan od najboljih igrača svih vremena, Lionel Messi, predstavljen je u srijedu u svom novom klubu, PSG-u. Messiju je to drugi klub u karijeri i stigao je u njega nakon što je 21 godinu igrao za Barcelonu.

Messi se, na njegovu žalost, nije uspio dogovoriti s Barcelonom oko produljenja ugovora. Pristao je čak i na drastično smanjenje plaće, ali Barcelona svejedno zbog financijskog fair-playa nije mogla pronaći dovoljno novca da mu osigura novi ugovor.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Argentinac je u Barcelonu stigao kao slobodan igrač, a od kluba se oprostio emotivnom medijskom konferencijom na kojoj je uglavnom kroz suze i s knedlom u grlu objašnjavao zašto je morao otići.

Image
Foto: Profimedia
Image
Foto: Profimedia

Procurila poruka

Međutim, Messi se od suigrača oprostio i privatno, putem poruka, a jedna takva i to veoma škakljiva, dospjela je u javnost.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim otići. Ne može se više ništa napraviti, novaca nema. Klubu jako loše ide, ne mogu mi produljiti ugovor", napisao je Messi u grupnom razgovoru s bivšim suigračima iz Barcelone.

Poruku je otkrila španjolska novinarka Veronica Brunati, a ako je u potpunosti istinita, to znači da je Barcelona doista u katastrofalnom stanju i pitanje je što će s njima biti.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo