OVOG LUĐAKA MORATE VIDJETI: / U stilu Zidanea glavom nokautirao pomoćnog trenera, svojim igračima vikao da polome noge suparnicima

Image
Foto: Screenshot

Talijanski trener, inače 60-godišnjak, podivljao je u šestoj minuti produžetka utakmice

29.1.2019.
11:20
Screenshot
VOYO logo

Giancarlo Favarin, trener talijanskog trećeligaša Lucchesea, kažnjen je s pet mjeseci zabrane obnašanja dužnosti nakon što je udarcem glave nokautirao Gaetana Mancina. Nesretnik je pomoćni trener Alessandrije, suparničke momčadi s kojom se njegova ogledala. Sve se dogodilo u produžetku nedjeljne utakmice.

Talijanski trener, inače 60-godišnjak, podivljao je u šestoj minuti produžetka utakmice u kojoj je njegova momčad nadoknadila 0-2 i tri minute prije pomračenja njegova uma izjednačila rezultat. Osim čina koji se istaknuo, istaknuo se Favarin pozivom svojim igračima da suparnicima polome noge, javljaju svjetski mediji.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uputio je ispriku

Mancino, nokautirani trener, kažnjen je dvjema utakmicama zabrane zbog provokacija suparničkog trenera tijekom utakmice. Favarin, kojeg kazna isključuje do kraja sezone, se ispričao zbog napravljenog, ali i naglasio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Uvijek sam vjerovao da je nogomet pokretač vrijednosti za koje se zalažem, ali i normalnog ponašanja. Zbog toga se danas svima ispričavam, suparnicima, navijačima i zajednici zbog jučerašnjeg ozbiljnog i neopravdanog čina koji nema nikakve veze sa nogometom i sportom. Unatoč stresu uslijed teškoća koja traju već mjesecima i provokacija kojima sam bio podvrgnut od početka utakmice, ovo se nikad nije smjelo dogoditi. Preuzimam punu odgovornost."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo