SVJETSKI MEDIJI BRUJE: / Ovo je velika istina o oproštaju Messija od dresa Argentine

Image
30.6.2016.
12:18
VOYO logo

Svjetski mediji prenose kako je napustio reprezentacije zbog korupcije u savezu, te tako želi skrenuti pozornost na nepravilnosti i korupciju koji su sastavni dio argentinskog nogometa. Bivši predsjednik saveza optužen je s još nekoliko predsjednika argentinskih klubova za namještanje utakmica, a situacija je toliko loša da dva najveća argentinska kluba Boca i River žele istupiti iz prve lige i osnovati svoju jer je situacija u argentinskom nogometu tako loša da to više ne žele niti ne mogu trpit. Nedostatak novaca, sumnjivi tipovi na čelu klubova i Saveza, namještanje utakmica... Niz koji je sramotan za nogometnu zemlju kao što je Argentina.

Image

DON'T CRY FOR ME ARGENTINA: Ne plaču samo Hrvati, i Messijeve suze obišle su svijet

Image

DON'T CRY FOR ME ARGENTINA: Ne plaču samo Hrvati, i Messijeve suze obišle su svijet

Segura-mutni kralj argentinskog nogometa

Luis Segura obaviješten je kako bi morao privremeno odstupiti s mjesta predsjednika saveza, ali on je to hladno odbio. Time je pokazao kako ga boli briga za mišljenje drugih i za same zakone. Jer, jedini zakon je on. Barem tako pokazuje svojim ponašanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP, JUAN MABROMATA
Image
Foto: AFP, JUAN MABROMATA

Prošle godine trebali su se održati novi izbori za predsjednika saveza, ali odgođeni su godinu dana zbog optužbi za korupciju. Kako nitko nije mogao stati na kraj apsolutnom vladaru argentinskog nogometa, Fifa je dekretom uklonila Seguru i postavila privremenu vladu u argentinski savez, ali kontroverzni predsjednik ostao je najmoćniji čovjek argentinskog nogometa unatoč Fifinim "promatračima". Ipak, nakon poraza u finalu ovogodišnjeg specijalnog izdanja Copa Americe od Čilea i pritiska javnosti, pristao je konačno odstupiti.

Javila se nada u povratak Messija

No za neke stvari bilo je već prekasno. Neke od najvećih zvijezda nacionalne momčadi završile su svoju priču s reprezentacijom. Nakon Messija javili su se Di Marija, Aguero i Mascherano i također objavili kako više neće igrati za nacionalnu momčad. Međutim, sad kad su objavljeni razlozi Meesijevog oproštaja od nacionalnog dresa, javnost se nada kako bi se argentinski "čarobnjak" na kraju ipak mogao vratiti u reprezentaciju. Pogotovo zato jer je Segura odstupio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
hABAZIN VS. mAGYAR
Versailles
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Još jedna runda
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Nado
Otok iskušenja
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo