OVO JE TOTALNA LAKRDIJA: / Luka Modrić se hvata za glavu! Povijesni promašaj Reala je ispred hrvatskog genijalca?!

Image
Foto: AFP, CESAR MANSO

Portal WhoScored objavio je idealnu momčad španjolskog prvenstva, a u njoj se nije našao jedan od najboljih veznjaka svijeta Luka Modrić.

24.5.2017.
10:03
AFP, CESAR MANSO
VOYO logo

Portal koji prema brojnim statističkim parametrima ocjenjuje igre nogometaša, u najboljih 11 sezone uvrstio je tek dvojicu nogometaša Reala. I to Dani Carvajala s ocjenom 7.2, a u veznom redu njegov je suigrač Toni Kroos (7.7). Znači, u idealnoj momčadi nema najboljeg igrača svijeta za 2016. godinu Ronalda koji je briljirao u završnici sezone i kapetana Ramosa.

Modrić i ove sezone bio jedan od najboljih kraljeva

Posebno čudi što se u idealnoj momčadi portala WhoScored nije našao Modrić koji je i ove sezone bio jedan od najboljih nogometaša Reala na svom putu prema rekordnom 33. naslovu prvaka Španjolske, nakon pet godina posta Los Blancosa od trofeja najboljeg u Primeri.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zanimljivo, ali WhoScored je u idealnu momčad Primere za ovu sezonu umjesto Modrića uvrstio Asiera Illarramendija (7.3), nogometaša Real Sociedada koji je ranije potjeran iz madridskog Reala gdje je bio jedan od najvećih promašaja u povijesti kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luka ocijenjen sa 7.2, a Mateo Kovačić sa 7.1.

Modrić je za 22 ovosezonska nastupa u Primeri ocijenjen sa 7.2, a njegov suigrač iz Reala i reprezentacije Mateo Kovačić sa 7.1. Od četiri ofenzivca, čak tri dolaze iz Barcelone. To su Lionel Messi (8.5), Neymar (8.5) i Luis Suarez (7.8). Društvo im pravi Atleticov najbolji igrač Antoine Griezmann (7.4).

Više igrača u WhoScoredovoj momčadi od Reala ima i njegov gradski rival Atletico, jer su u obrani uz Carvajala i Diego Godin (7.2) te Felipe Luis (7.5).

Tekst se nastavlja ispod oglasa


Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo