JAKO JE NESRETAN ZBOG LEA / Ovo je sigurno krunski dokaz. Pojavio se još jedan detalj koji upozorava da Mbappe ne može smisliti Messija

Image
Foto: Profimedia

Španjolski El Chiringuito TV stoga dao si je truda i malo je prekopao društvene mreže

12.8.2021.
10:40
Profimedia
VOYO logo

Dolazak najboljeg nogometaša na svijetu Lionela Messija u PSG nisu dobro prihvatili svi i igrači pariškog kluba i iz Francuske stiže vijest da bi pariška momčad sada mogla ostati bez jednog od svojih "simbola".

Francuski sportski novinar Thibaud Vezirian objavio je kako je 22-godišnji napadači Kyliana Mbappe zatražio odlazak iz kluba jer ne želi biti u PSG-u s Messijem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Mbappé želi otići. Zatražio je da ga puste i ne želi više čekati. Ili će ovo ljeto otići u Real Madrid, ili kao slobodan igrač za godinu dana. Već je prije nekoliko tjedana upozorio da ne želi igrati s Messijem", napisao je Vezrian na Twitteru.

Mbappe želi biti prva zvijezda u momčadi, što nakon Messijevog dolaska više ne može biti, pa se pretpostavlja da je to njegov glavni razlog za odlazak. Spomenimo i da se o Mbappeovom odlasku iz PSG-a govori već dugo vremena, nakon što je on odbio produžiti ugovor koji mu istječe sljedećeg ljeta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mbappe ne 'lajka'

No, pojavio se sada još jedan detalj koji otkriva da možda postoji netrpeljivost između Mbappea i Messija, odnosno, da mladi Francuz ipak gaji neki animozitet prema Argentincu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Španjolski El Chiringuito TV stoga dao si je truda i malo je prekopao društvene mreže te je zaključio kako Mbappe nije "lajkao" niti jednu objavu vezanu za Messija i PSG.

Neymar je "lajkao" 14 od 20 objava PSG-a oko Messija, a isto toliko ih je "lajkao" i Sergio Ramos, nekadašnji Messijev rival, ali od ovoga ljeta suigrač u PSG-u. Angel Di Marija stavio je "lajk" na deset objava, ali Mbappe nije reagirao niti na jednu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo