'Ovo je kraj! Sada počinjem borbu za život!'

Kapetan bugarske nogometne reprezentacije Stilijan Petrov obznanio je kraj nogometne karijere nakon što mu je u petak dijagnosticirana akutna leukemija.

31.3.2012.
15:24
VOYO logo

"S nogometom je gotovo, ovo je kraj. Sada počinjem borbu za svoj život i vjerujte mi da ću se boriti", rekao je za bugarske dnevne novine Tema Sport veznjak premierligaškog kluba Aston Ville. Petrov (32) je za vrijeme utakmice protiv Arsenala (poraz 3:0) protekloga vikenda osjetio jake glavobolje, a onda je na poluvremenu klupski liječnik savjetovao da ga se izvadi iz igre. Međutim, to se nije dogodilo. "Vrlo brzo sam izgubio snagu u drugome poluvremenu što za mene nije normalno. To je život. Prošli smo tjedan u Londonu pili kavu, a sada razgovaramo o ovim stvarima. Borit ću se! Tu nema dvojbe. Istovremeno želim zahvaliti svima u svijetu na velikoj podršci", rekao je Bugarin, a njegov sunarodnjak Dimitar Berbatov vjeruje da će mu bliski prijatelj pobijediti ovu bolest.

"Molimo se svi da će Petrov, jedan od najboljih igrača Bugarske svih vremena i moj veliki prijatelj, pobijediti ovu bitku. Zaslužuje našu podršku. Samo vjerujte", rekao je Berbatov. Navijači Aston Ville u subotnjoj utakmici protiv Chelseaja planiraju 19-minutno skandiranje jer je Petrov u dresu birmingemskog kluba igrao s tim brojem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Otok iskušenja
Senorita 89
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
default_cta
Brak na prvu
Hell's kitchen
Trumbo
Ljubavna zamka
Vlakovi
default_cta
Pevačica
Obiteljske tajne
Brak na prvu Australija
Cijena strasti
VOYO logo