OVO JE DOKAZ, JUVENTUS NE ŽELI DALJE BEZ MANDŽE: / Mnogi su mislili da će ga Ronaldov dolazak otjerati, a sad – preokret

Image
Foto: AFP

Mandžukić je za Juve odigrao 131 utakmicu uz učinak od 35 golova i 18 asistencija

27.8.2018.
16:16
AFP
VOYO logo

U transferu koji je iznosio 19 milijuna eura (uz moguća dva milijuna eura više kroz bonuse) Mario Mandžukić je u lipnju 2015. godine napustio Atletico Madrid i stigao u Juventus potpisavši sa talijanskim prvakom ugovor na četiri godine.

Nije dugo trebalo donedavnom hrvatskom reprezentativcu da 'kupi' navijače kluba, njegov učinak puno je više od brojki koje izražavaju postignute golove i asistencije, on je Juveov 'Ratnik', prva crta obrane, igrač koji neumorno niže kilometre i podmeće leđa za dobrobit momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uspio je 'usput', dok je momčad koračala prema duploj kruni u sve tri njegove sezone ondje, a 2015. osvojen je i Superkup u kojem je bio strijelac, postići kroz 131 utakmicu 35 golova i dodati im 18 asistencija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U Juveu su zadovoljni

San je i dalje Liga prvaka, a nadu da će biti osvojena Juventus je skupo platio dovođenjem Cristiana Ronalda, strijelca koji se pretplatio na osvajanje tog natjecanja (pet ukupno). A onog trenutka kad je Portugalac došao mnogi su bili spremni ustvrditi da će Mandžukić klub – napustiti.

Talijanski portali danas pišu drugačije pa se spominje i produljenje ugovora neumornog hrvatskog (krilnog) napadača sa najjačim talijanskim klubom. U Juveu su zadovoljni njime, sretni da je i nakon napora na Svjetskom prvenstvu i dalje pun snage i žele da se i on sam osjeća zadovoljno u klubu...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Love island uk
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo