OVO IM SE NEĆE SVIDJETI / Ibrahimović lupio 'šamar' Modriću i Kraljevima

Ponajbolji napadač svijeta, fantastični Zlatan Ibrahimović, izjavio je kako je Barcelona za njega u ovom trenutku najbolja momčad u Europi, te da će vjerojatno osvojiti Ligu prvaka.

22.4.2015.
14:29
VOYO logo

Barcelona je i u uzvratnoj utakmici četvrtfinala Lige prvaka pobijedila PSG (2:0), plasiravši se tako u polufinale ovog najelitnijeg klupskog nogometnog natjecanja u svijetu. Francuskom prvaku nije pomogao niti Ibrahimovićev i Verattijev povratak u momčad. Iniesta,, Neymar, Messi, Rakitić i društvo francuskom sastavu su demonstrirali silu, i tako oduševili i Ibru. Iako Katalonci i Ibrahimović nisu u nekim dobrim odnosima zbog lošeg rastanka, fantastični napadač se poklonio Kataloncima.

"Barcelona je u ovom trenutku najbolja momčad u Europi. Vjerojatno će i osvojiti Ligu prvaka. Realno, Katalonci su bolji od nas. Ne možete do takvog rezultata doći slučajno. Ne trebamo se lagati, bili su bolji u ove dvije utakmice", kazao je Ibrahimović, koji je ovom izjavom lupio šamar Luki Modriću i Real Madridu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

http://cdn.playwire.com/bolt/js/zeus/embed.js

Barcelona je u velikoj formi, i tko god im se nađe na putu u polufinalu, neće im biti nimalo lako.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Iza Barcelone je više od 100 godina stvaranja, tradicije, dok smo mi tek na početku i stvaramo momčad. Nadam se da nas neće previše razapeti kod kuće jer smo ove sezone ostvarili dobre rezultate", izjavio je predsjednik PSG-a Nasser Al-Khelaifi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo