PA KUD BAŠ TAMO? / Ovo graniči sa svetogrđem. Procurilo gdje bi Cristiano Ronaldo mogao nastaviti karijeru i pripremite se za najgore

Image
Foto: Profimedia

Pojavila se nevjerojatna informacija koju donosi španjolski AS

4.7.2022.
23:05
Profimedia
VOYO logo

Nekada najbolji igrač svijeta, Cristiano Ronaldo, odlučio je napustiti Manchester United ovoga ljeta i karijeru nastaviti u nekoj momčadi koja će igrati Ligu prvaka i boriti se za titule.

Najpoznatiji stručnjak za transfere, Fabrizio Romano, nedavno je otkrio da je Ronaldo jako nezadovoljan trenutnom situacijom u Manchester Unitedu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Rekao je klubu da želi otići ovoga ljeta u slučaju da dobije važnu ponudu. Ronaldova poruka Unitedu je jasna: on ne osjeća da je klub ambiciozan jer se želi odmah boriti za naslov prvaka. Stav Uniteda se nije promijenio jer i dalje želi zadržati Cristiana pa smatra da on nije na prodaju", navodi Romano i nastavlja.

Image
Foto: Profimedia

Traži ga čitav niz velikana

"Ronaldov agent Jorge Mendes već je istraživao opcije prošlih tjedana razgovarajući s Bayernom i Chelseajem, no još nema dogovora. PSG nije na popisu zainteresiranih. Ronaldo nema problema s Erikom ten Hagom, ali bi volio vidjeti nove igrače u Unitedu jer je početak srpnja i svi engleski klubovi su potpisali velike igrače".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Njemački su mediji već izašli s pričom da od Ronaldova odlaska u Bayern neće biti ništa. U Bayernu su već ranije odbili Ronalda, navodno zbog njegovih godina (37), jako velike plaće (30 milijuna eura godišnje), taktičkih razloga te atmosfere u svlačionici.

U priči je sada aktualan i Chelsea koji traži brzu soluciju u napadu nakon što su ostali bez Romelua Lukakua koji je otišao na posudbu u Inter, a u nekim su kombinacijama i Roma, Napoli, Sporting, no to su tek neke zadnje opcije.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

Ronaldo u Barceloni?

Međutim, pojavila se nevjerojatna informacija koju donosi španjolski AS. Naime, oni tvrde da se Ronaldov agent Jorge Mendes sastao s, pazite sada, predsjednikom Barcelone Joanom Laportom.

"Razgovaraju o igračima kao što su Ruben Neves, Rafael Leao i Bernardo Silva, ali i o Ronaldu", tvrdi AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ronaldov dolazak na Camp Nou bio bi ravan svetogrđu. Godinama je Ronaldo bio krvnik Barcelone u dresu Real Madrida i njihov veliki rival, a s druge strane Real se i dan danas klanja svemu što je Cristiano učinio za njihov klub. No, AS tvrdi da je Laporta već ranije provjeravao je li Ronaldo dostupan.

"Laporta je već prošlo ljeto provjeravao je li Ronaldo dostupan, ali ga je teška financijska situacija u klubu onemogućila da ozbiljno pristupi poslu... Nitko ne može poreći da je Cristianovo ime bilo tema razgovora na večeri Mendesa i Laporte", zaključuje AS.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ipak, naglašavaju kako je prva meta Barcelone i dalje Robert Lewandowski, ali on ima dosta problema s Bayernom s kojim ima ugovor još godinu dana i pitanje je hoće li ga pustiti ovoga ljeta.

Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo