OVO BACA DRUGAČIJE SVJETLO NA NAJTEŽU FERGUSONOVU ODLUKU: / 'Bio je uvjeren da će dovesti njih dvojicu...'

Image

Škotski stručnjak nije se, očito, te godine mislio umiroviti

5.5.2020.
14:36
VOYO logo

Povijest Manchester Uniteda mogla je biti znatno drugačija da su se ostvarili planovi sir Alexa Fergusona. O čemu se točno radi otkrila je klupska legenda PatriceEvra.

“Trenutak kad je on otišao u mirovinu bio mi je najteži u karijeri. Dva tjedna prije toga, dok su mediji nagađali da će se Ferguson umiroviti, rekao mi je: 'Patrice, nikada neću otići u mirovinu. Bit ću ovdje još deset godoina’. Nakon toga mi je otkrio: ‘Cilj mi je i 99% sam uvjeren da ćemo dovesti Cristiana Ronalda i Garetha Balea. Potrebna su mi samo ta dvojica igrača kako bi opet osvojili Ligu prvaka’. Da budem iskren, kada sam razgovarao s Cristianom, pitao sam ga i rekao mi je da je rekao ‘da’ šefu i da se vraća u United. To mi je rekao”, ispričao je Evra za klupski podcast. Na koncu se ništa od toga nije ostvarilo i Ferguson je službeno objavio da ide u mirovinu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: AFP
Image
Foto: AFP

Manchester United's South Korean midfielder Park Ji-Sung (L) is congratulated by French defender Patrice Evra after scoring against Arsenal during the English Premier League football match at Old Trafford in Manchester, north-west England on December 13, 2010. AFP PHOTO/ANDREW YATES --- RESTRICTED TO EDITORIAL USE Additional licence required for any commercial/promotional use or use on TV or internet (except identical online version of newspaper) of Premier League/Football League photos. Tel DataCo +44 207 2981656. Do not alter/modify photo / AFP PHOTO / ANDREW YATES

“Dva tjedna kasnije došao sam u naš trening kamp i vidio sve te kamere te sam pomislio da se nešto loše dogodilo. A onda je šef došao u svlačionicu i ispričao nam što planira. Rekao je da mu je stvarno žao i da su neki ljudi rekli da će se umiroviti prije nego što je on to sam rekao. Ispričao je da su zato su te kamere bile tu i da će se umniroviti zbog supruge. Zatim se posebno ispričao Van Persieju i Kagawi jer ih je tek bio doveo”, završio je Evra.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo