OVI IGRAČI NA LJETO ĆE BITI BEZ UGOVORA: / Zbog njihovih potpisa moglo bi biti vatreno na tržištu

Image
Foto: AFP

Prijelazni rok nije još ni blizu, a tržište nogometaša već gori

2.11.2018.
8:13
AFP
VOYO logo

Trenutno je situacija u nogometnom svijetu takva da već dugo prijelazni rok ne traje samo u svom formalnom periodu, već se događa da klubovi cijele godine rade na potpisivanju novih igrača. Stoga ne čudi da su mnogi klubovi već dogovorili pojačanja za siječanj.

Neki, poput Milana ove sezone s Lucasom Paquetom, dogovore transfer koji će biti formaliziran kad počne prijelazni rok, a neki vrijeme između utakmica krate pregovarajući s igračima koje žele udobrovoljiti kako bi onda kasnije po isteku tekućeg ugovora bez odštete prešli u njihove redove.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Besplatni kapitalci

Bleacher Report je jučer izbacio zanimljivu grafiku koja prikazuje 11 nogometaša koji će na kraju sezone sigurno ili vrlo vjerojatno biti bez ugovora. Našlo se tu svakakvih igrača, od discipliniranog Filipe Luisa i obrambenog tornja Davida Luiza pa do neumornog Martiala i zločestog dečka Balotellija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Mnogi od tih igrača već imaju udvarače, za Martiala se tuče pola Europe, sigurno je da će biti zanimljivo vidjeti gdje će oni na kraju završiti. Iako, za neke poput Alderweirelda i spomenutog Martiala još uvijek postoji šansa da produže sa svojim klubovima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo