'OVDJE NE TOLERIRAMO PLJUVAČE, NAŠ DRES NEĆE NOSITI': / Gerrard poludio zbog skandala s ikonom hrvatskog nogometa

Image
Foto: AFP

Nije se baš iskazao kod Gerrarda i ovaj ga je poslao u pričuvnu momčad kako bi mu održao natjecateljsku formu

21.9.2019.
14:53
AFP
VOYO logo

Trener glasgovskog Rangersa, a nekada slavni veznjak Liverpoola, Steven Gerrard, veliki je obožavatelj hrvatskog nogometa i Prve HNL. Prošlog je ljeta kada je preuzeo škotsku momčad počeo kupovati po Hrvatskoj i doveo je čak tri igrača. Nikolu Katića, Bornu Barišića i Erosa Grezdu.

Prva su dvojica našla svoje mjesto u momčadi, Barišić je čak u reprezentaciji, dok je Katić među U21 ekipom, ali uskoro bi i njega mogli vidjeti u najjačem društvu, ali Grezda je upao u probleme.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Grezda je bio fantastičan igrač u Prvoj HNL i igrama u Osijeku i Lokomotivi isprofilirao se u jednog od najboljih napadača u ligi, a Gerrard ga je kupio za dva milijuna eura. Međutim, Grezda se nije baš iskazao kod Gerrarda i ovaj ga je poslao u pričuvnu momčad kako bi mu održao natjecateljsku formu prije nego što ga prodaju.

Image
Foto: Profimedia, Shutterstock Editorial

Profimedia, Shutterstock Editorial

Ružan ispad

No, Grezda je onda napravio nešto ružno što je natjeralo Gerrarda na vrlo burnu reakciju. Na utakmici revijalnog turnira za rezerve i mlađe uzraste Gerrard je pljunuo suparničkog brnaiča, a nakon utakmice se odbio rukovati s igračima protivničke momčadi, te se izlazeći s terena svađao s navijačima. Kasnije je njegov suigrač Greg Docherty išao u svlačionicu protivnika kako bi se u ime Rangersa ispričao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Steven Gerrard ovako je komentirao Grezdino ponašanje. "Eros mora znati da ako se ponaša tako, neće predstavljati ovaj klub ni na jednoj razini. Ovdje ne toleriramo pljuvače, nego se trudimo poštovati suparnike. Nitko tko se tako ponaša neće nositi dres Rangersa, tako da ćemo to riješiti. Ali moram sjesti licem u lice s Erosom i ostalim igračima i čuti njihovu verziju događaja. Ako se dokaže da je kriv za ono za što ga se tereti, za njega više nema mjesta", kazao je Gerrard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo