Ovako nešto se može očekivati samo od Olića!

Dok će se njegovi suigrači iz Bayerna odmarati nakon naporne sezone, znate li što će raditi 'komandos' Ivica Olić?

5.5.2011.
10:52
VOYO logo

Sredinom studenog 2010. Ivica Olić završio je na operacijskom stolu. Brznonogi napadač je zbog neugodne ozljede morao obaviti 'rekonstrukciju' ligamenata lijevog koljena, no zbog toga su hrvatska reprezentacija i minhenski Bayern do kraja sezone ostali bez važnog igrača.

Mukotrpni proces rehabilitacije sada se sasvim približio kraju i nakon dugog razdoblja patnje, hrvatski se napadač idući tjedan vraća na travnjak te počinje s laganim trčanjem.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Uporni Olić, životinja kakva je, već je napravio pakleni plan da se što brže vrati u vrhunsku formu, a zbog toga je spreman odreći se čak i ljetnog odmora, piše njemački portal Sportal.de .

Dok će se njegovi suigrači odmarati od naporne sezone, vjerojatno negdje uživati u suncu i moru, možda i planinama, nogometaš iz slavonskog Davora koji se nikada ne predaje naporno će trenirati kako bi igrački spreman dočekao pripreme za novu sezonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Nastavit ću s treninzima i kada momčad ode na odmor. Cilj mi je da budem potpuno spreman za početak predsezone", izjavio je Olić za Sportal.de .

Vezani članci:

arti-201104010125006 arti-201103110268006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo