MA MOŽE I TAMO / Ovakav preokret nismo očekivali. Vatrenog su već svi vidjeli u Engleskoj, ali sada se javio novi velikan s druge destinacije

Image
Foto: Goran Stanzl/PIXSELL

Navodno su već krenuli u pregovore sa Stuttgartom i posao bi se mogao zgotoviti u sljedećih nekoliko dana

22.8.2022.
19:18
Goran Stanzl/PIXSELL
VOYO logo

Reprezentativac Hrvatske i nogometaš Stuttgarta, Borna Sosa, gotovo sigurno ovoga ljeta napušta Stuttgart. Do sada su se u njegovu kontekstu spominjali uglavnom isključivo engleski klubovi, poput Chelseaja, Manchester Cityja, Manchester Uniteda, West Hama, a u igri je bio i Bayern.

Međutim, u utrku za našim najboljim lijevim bekom uključila se i talijanska Atalanta. Talijanski novinar Gianluca Di Marzio javlja da je klub Marija Pašalića vrlo ozbiljan kandidat za dovođenja Sose. Navodno su već krenuli u pregovore sa Stuttgartom i posao bi se mogao zgotoviti u sljedećih nekoliko dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL
Image
Foto: Matija Habljak/PIXSELL

Engleska otpada

Što se odštete tiče, Stuttgart je odavno izvjesio minimalnu cijenu od 20 milijuna eura, ali navodno su spremni pristati i na 12 milijuna plus ostatak kroz bonuse.

Di Marzio naglašava kako bi se Sosa sjajno uklopio u sustav 3-4-2-1 kojeg koristi Gian Piero Gasperini, u kojem bekovi igraju vrlo ofenzivno, a tu je ulogu Sosa imao i u Stuttgartu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trenutno na toj poziciji u Atalanti igra Joakim Maehle, ali on je dešnjak i Gasperini želi ljevaka na toj strani. Što se Sose i Engleske tiče, ta je priča vjerojatno završena. West Ham je doveo Emersona Palmierija, City je doveo Sergija Gomeza, a Chelsea je doveo Cucurellu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo