OVAJ HRVAT BI MOGAO BITI DIO NAJVEĆEG TRANSFERA OVOGA LJETA: / Upravo njega United želi kao dio odštete za Pogbu

Image
Foto: AFP

Puno uzbuđenja ponudilo nam je ovo ljeto, ali čini se da ga ni u kolovozu neće nedostajati

7.8.2018.
23:18
AFP
VOYO logo

Manchester United i Barcelona pregovaraju oko transfera Paula Pogbe, a jedan od najvećih problema zbog kojeg United ne želi pustiti Pogbu je taj što bi onda njihova vezna linija bila znatno oslabljena. Zbog toga kao dio transfera žele i neke od Barceloninih veznjaka.

Dvojica za jednog

Iako s Old Trafforda tvrde da Pogba nije na prodaju, Barcelona ima vremena do kraja kolovoza da ih predomisli. Katalonske novine, Mundo Deportivo, javljaju da bi Barcelona kao dio transfera za Pogbu mogla u Manchester poslati našeg Ivana Rakitića i Ousmanea Dembelea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Problematična veza

Unitedu bi ova ponuda sigurno bila primamljiva jer ne bi puno izgubili veznoj niji u kojoj još imaju Andera Herreru, Scotta McTominaya, Marouanea Fellainija i Nemanju Matića. Rakitić na prvi pogled djeluje kao mamac, ali on bi itekako donio iskustvo u Unitedovu veznu liniju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Udarac za rivala

Hrvatski reprezentativac vjerojatno je prvi u nizu za ispadanje iz prve postave u slučaju Pogbinog dolaska pa se ideja da obojica zamjene gradove uopće ne čini suludom. Također, Dembele bi bio veliko pojačanje za United, ali udarac za njihove velike rivale, Arsenal, koji su ga dosad pokušavali dovesti na posudbu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo