NASTAVAK NIZA / Otkriveno zašto je Brozović igrao loše? Navijači primijetili detalj koji je mnogima promaknuo

Image
Foto: Profimedia

Oba pogotka za Wales postigao je Harry Wilson, a prvi je uslijedio nakon greške Brozovića

16.10.2023.
10:24
Profimedia
VOYO logo

Hrvatska nogometna reprezentacija u susretu je skupine D kvalifikacija za odlazak na EURO 2024. izgubila na gostovanju kod Walesa u Cardiffu sa 1-2 (0-0) te tako stigla u nezavidnu poziciju uoči posljednja dva kola koja će se igrati u studenome.

Image
NIJE DOBRO /

Tko 'prijeti' Vatrenima u dodatnim kvalifikacijama: Stari znanci s neriješenim 'računima' iz prošlosti

Image
NIJE DOBRO /

Tko 'prijeti' Vatrenima u dodatnim kvalifikacijama: Stari znanci s neriješenim 'računima' iz prošlosti

Oba pogotka za Wales postigao je Harry Wilson, prvoga u 47. minuti lobavši Livakovića nakon nesmotrene povratne lopte Brozovića, a drugoga u 60. minuti kada je tjemenom proslijedio ubačaj Jamesa u mrežu. Na konačnih 2-1 smanjio je Mario Pašalić koji se u 75. minuti najbolje snašao nakon ubačaja Modrića iz kuta te glavom poslao loptu u mrežu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Voyo donosi borilačke spektakle svakog mjeseca. 4.studeni - FNC 13 - Beograd. Prosinac - FNC 14 - Sarajevo. Svaki mjesec BKFC event na Voyo

Image

Hrvatska je bila desetkovana ozljedama kao rijetko kad prije, Ivan Perišić, Andrej Kramarić, Luka Ivanušec i Bruno Petković nisu mogli biti na raspolaganju Zlatku Daliću, dok je Josip Juranović igrao poluzdrav.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dalić se nada kako će svi koji su ovaj reprezentativni ciklus propustili zbog ozljeda (osim Perišića kojeg nema do kraja sezone) konkurirati za završne oglede u kvalifikacijama protiv Latvije i Armenije.

Ni Brozović nije bio na 100 posto

Međutim, izgledno je da će se tome popisu, barem privremeno, pridružiti i Marcelo Brozović. Navijači su primijetili da je nakon poraza od Walesa šepao zbog bolova u lijevoj nozi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brozović je igrao s bandažiranim lijevim skočnim zglobom, a tek dodatne pretrage će utvrditi ozbiljnost ozljede, ali bi tako mogle biti objašnjene njegove ispodprosječne igre protiv Turske i Walesa.

Podsjetimo, Dalić ni za ovo okupljanje nije zvao Josipa Mišića, najboljeg igrača HNL-a koji može pokriti Brozovićevu poziciju, a na klupi je imao i Nikolu Moru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

FNC 4. studenoga stiže u Beograd, a revanš Croate i Vase pratite ekskluzivno na platformi Voyo.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo