Otkriveno koji su dinamovci na meti Manchestera!

Nogometni menadžer Nikky Vuksan za engleski portal triballfootball.com prokomentirao je interes najvećih tamošnjih klubova za igrača Dinama Milana Badelja i Šimu Vrsaljka.

18.1.2012.
16:29
VOYO logo

Badelja uspoređuju s Vuksanovim klijentom Lukom Modrićem, a upravo je Tottenham, uz Manchester United, redovito slao skaute da snimaju 22-godišnjeg veznjaka Modrih. Kapetan Dinama spominjao se prošlog ljeta u kontekstu transfera na Old Trafford za iznos od devet milijuna funti, a Fergusonov interes navodno i dalje postoji.

"Milan Badelj još je jedan sjajan talent koji je izašao iz Dinamove nogometne škole. Ušao je prošle godine u A reprezentaciju i nisam iznenađen što ga prate najveći engleski klubovi", kaže Vuksan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Menadžer i tehnički direktor Manchester Cityja Roberto Mancini i Mike Rigg, te trener Arsenala Arsene Wenger već godinu dana prate nogometaša Dinama Šimu Vrsaljka.

"Točno je da već dulje vrijeme postoji jasan interes za Vrsaljka, ne samo od ta dva kluba iz Premierlige. Upoznat sam s činjenicom da ga već 12 mjeseci vrlo pomno prate skauti Manchester Cityja i Arsenala. Međutim, on je još vrlo mlad igrač i ne smatra dalji ostanak u Dinamu kao nešto loše. Dapače, imat će priliku nastaviti se razvijati i napredovati sve dok ne dođe konretna ponuda za transfer u veliki klub. Kada se to dogodi onda je već teže spriječiti igrača da nastavi karijeru na višem nivou", kaže zastupnik Šime Vrsaljka, Vuksan.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo