OTKRIVENI VAŽNI DETALJI IZ BARCINIH UGOVORA: / Sve je počelo zbog Neymara, a na 'vrućem' popisu je i Rakitić

Image
Foto: AFP

Španjolski mediji otkrili su odštetne klauzule nogometaša koji nastupaju za prvu momčad 'katalonskog giganta', prenosi britanski tabloid Daily Mail.

21.7.2017.
17:30
AFP
VOYO logo

Naravno, sve je pokrenuo interes bogatog PSG -a za jednog od najboljih nogometaša Barcelone Neymara. Naime, Neymaru je navodno dosta života u sjeni velikog Lionela Messija i da je svjestan kako nikad neće postati najbolji svjetski nogometaš ne promijeni li sredinu.

PROVJERITE KAD SU NA RASPOREDU SPEKTAKLI: Real Madrid i Barcelona saznali kad igraju El Clasico

PSG mu, navodno, želi ponuditi upravo tu mogućnost. Da bude prva violina momčadi. I za to je spreman inkasirati ogromne novce. Pa je tako PSG spreman dati 222 milijuna eura kako bi im brazilski napadač pristupio, odnosno uplatiti onoliko koliko Barcelona traži za njega u slučaju ranijeg raskida suradnje dogovorene do 2021. godine.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Tako su se Španjoci malo pozabavili odštetnim klauzulama nogometaša koji igraju za seniore Barcelone. A uvijek spremni na senzaciju Englezi to su prenijeli. Pa su španjolski mediji tako otkrili kolike su odštetne klauzule za nogometaše Barce.

Naravno, najskuplji eksponent Barcine svlačionice je Lionel Messi. Tko njega želi dovesti, morat će spremiti ogromnih 300 milijuna eura. Neymar je odmah iza sa 222 milijuna eura odštetne klauzule, a branič Gerard Pique je treći sa 200 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Slijedi Rakitićev partner u veznom redu Sergio Busquets sa 200 milijuna, genijalni Andres Iniesta sa 200 milijuna, a ubojiti napadač Luis Suarez tek je na šestom mjestu s 200 milijuna eura odštetne klauzule.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Što se tiče spomenutog hrvatskog veznjaka, Ivan Rakitić nalazi se na devetom mjestu onih najskupljih po postavljenoj odštetnoj klauzuli. Onaj tko želi Vatrenog dovesti u svoje redove, za njega će morati izdvojiti 110 milijuna eura, isto kao i za Ardu Turana, Rakitićevu (ne)konkurenciju u momčadi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo