OTKRIVENA POZADINA ZLATANOVA TRANSFERA: / 'Uopće nije htio u United, tamo je zbog jednog razloga'

Image
Foto: AFP, OLI SCARFF

Najbolji švedski nogometaš Zlatan Ibrahimović ovog je ljeta napustio PSG i nakon što je počupao živce svih fanova objavio da odlazi u Manchester United.

4.9.2016.
17:24
AFP, OLI SCARFF
VOYO logo

Njegov menadžer Mino Railola sada tvrdi da to nije bio prvi izbor genijalnog napadača. U razgovoru za Mediaset otkrio je kako je Zlatanov prvi izbor bio Milan, klub u kojem je igrao od 2010. do 2012.

"Italija si ga ne može priuštiti, tako da je morao poraditi na drugim planovima. Milan je u njegovom srcu i zasigurno najdraži klub u Italiji, a vjerojatno i na cijelom svijetu. Ali ovog ljeta sve je vodilo prema Manchester Unitedu", rekao je Raiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Čeka susret s Guardiolom

Ibrahimović je pak za engleski Daily Star otkrio zašto se odlučio na prelazak u redove jednog od najvećih klubova na svijetu.

"On je najbolji trener na svijetu. Tko ne bi želio raditi s njim. On zna što treba napraviti za pobjedu. Puno toga sam naučio od njega u Interu", kazao je Ibrahimović. Dodao je i kako je već dva puta bio blizu prelaska u Premier ligu i to u redove Arsenala i Manchester Cityja.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šveđanin je, inače, odlično započeo karijeru u engleskom prvenstvu te je na prosjeku od tri gola u isto toliko utakmica. Sljedeću priliku za dokazivanje imat će za tjedan dana kada se na Old Traffordu igra gradski derbi. To znači da će s druge strane biti njegov najomraženiji trener - Pep Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC17
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo