Otkrivena iznenađujuća istina o odlasku Stevena Gerrarda iz Liverpoola

4.1.2015.
9:14
VOYO logo

Steven Gerrard šokirao je navijače Liverpoola obznanivši kako na kraju sezone napušta klub za koji je igrao čitavu karijeru.

"Kako se osjećam? Čudno malo, neću lagati. Šest mjeseci je dosta vremena za suze i oproštaj", kazao je Steven Gerrard.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Bivši engleski reprezentativac, koji se oprostio od nacionalnog dresa, kazavši kako će se još dvije, tri godine moći više posvetiti svom najdražem klubu, karijeru će najvjerojatnije nastaviti u SAD-u, točnije u LA Galaxiju. "Sljedećeg ljeta ću imati 35 godina i htio sam nešto novo. Iza mene je 17 sezona, a tu sam ukupno gledajući od svoje osme godine. Mislim da sam svoje odradio i da je vrijeme za druge", objasnio je Gerrard za službenu stranicu Liverpoola.

//www.youtube.com/embed/9J0wTMh9hBA Kapetan Liverpoola otkrio je da je najveći razlog odlaska razgovor s menadžerom kluba Brendanom Rodgersom. Taj razgovor ga je pogodio, i onda je donio odluku. "Ključ svega bio je trenutak kad me je menadžer kluba pozvao i rekao mi da je vrijeme da se proanaliziraju moje zadnje utakmice. Bio je to vrlo težak razgovor nakon kojeg sam donio odluku. Naravno da meni nije problem ulaziti s klupe, učinit ću to rado svaki puta do kraja sezone, ali to je bila prekretnica u mojoj odluci. Znao sam da će jednom doći taj neugodan razgovor, ipak nisam robot i nemam 24 godine." Veznjak je i otkrio kako su igrači reagirali na surovu istinu. "Mislim da su bili malo u šoku, dirljivo mi je bilo razgovarati s njima."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo