Otkrio priču s pregovora: Sve je jasnije će biti novi trener Dinama!

7.12.2013.
17:26
VOYO logo

Dinamo je nakon demoliranja Hajduka (5:0) u Kupu, ponovno okrenut prvenstvenim okršajima. U nedjelju u 15 sati na Maksimir dolazi Osijek, a susret je najavio Zoran Mamić.

"Želimo ostati prvi na ljestvici, dobiti utakmicu i potvrditi formu iz posljednjih utakmica. Cijenimo sve momčadi u našoj ligi pa tako i Osijek koji ima mladu ekipu iz njihovog pogona i nikako ih ne smijemo podcijeniti te ćemo dati maksimum. Ipak, Dinamo u prvenstvu nikada ne ide 'samo' na pobjedu iako je to primarni cilj nego želimo nastaviti kontinuitet dobrih igara i forme koju smo demonstrirali u posljednjim utakmicama", izjavio je Mamić mlađi za službenu stranicu Dinama.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U sastavu će biti promjena jer sigurno neće zaigrati ozlijeđeni Pivarić, Antolić i Husejinović, kao ni Leko i Lima zbog žutih kartona.

Mamić je na presici morao odgovoriti i na pitanje o novom treneru.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Zna se moj stav. Rekao sam već da me sve više privlači što sam više unutra, ali ne mogu reći da smo donijeli konačnu odluku hoću li ili neću biti trener. Nismo o tome niti razgovarali... Pričamo o pojačanjima, stanju u momčadi i kako izvući maksimum iz ove polusezone,a to znači dobiti sve do kraja. O treneru ćemo pričati nakon 18. prosinca i vidjeti kako dalje.", rekao je Mamić, a onda ispričao zanimljivu i znakovitu anegdotu s pregovora.

"Sjećam se iz Eindhovena kada su neki igrači u šetnji prošli pored kafića gdje su pričali Zdravko i Felix Magath pa su mi nakon toga slali poruke kao 'Zoki ostani', 'Nemoj nas ostavljati' i slične. Kažem, lijepo je kada te momčad prihvati i želi. Imamo odličan odnos, a to nije niti teško kada igrači ispunjavaju većinu zadataka koje stavimo pred njih".

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Prodaja Sammira i dalje je otvorena tema, a pomaka nema, niti u jednom smjeru.

"Imao sam neke upite, ali sve je to na "halo", ništa konkretno. Osim ako on nema nekakve izravne kontakte. Povratak na pripreme? On je tražio, a klub mu izašao u susret i dao slobodno do kraja siječnja".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brak na prvu UK
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo

Još iz rubrike