'Osvojit ćemo i EURO 2012 i Svjetsko prvenstvo 2014!'

10.8.2011.
13:46
VOYO logo

Njemačka čeka na pobjedu protiv Brazila još od 1993. godine, kada je u Kölnu bilo 2:1, pa su u domaćem taboru uvjereni da je taj čas kucnuo.

"Pobijedit ćemo Brazil, 18 godina frustracija je previše", najavio je njemački izbornik Joachim Löw.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Susret počinje u 20.45.

Nogometna poslastica igra se i u Rimu gdje će Italija ugostiti svjetskog i europskog prvaka Španjolsku.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ne želim da ispadnemo bahati, ali uvjeren sam da ćemo osvojiti i EP 2012. te SP 2014. godine", izjavio je vratar FurijeIker Casillas.

Španjolski novinari proteklih su dana pisali da u njihovoj reprezentaciji postoji rascjep na klanove Barcelone i Reala, no izbornik Vicente del Bosque to je demantirao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To su gluposti. Znam da je bilo nekih prepirki dok su protekle sezone međusobno igrali Real i Barcelona, no uvjeravam vas da igrači to zaborave čim dođu u reprezentaciju. Nacionalni je dres iznad klupskog".

Druga reprezentacija svijeta, Nizozemska, trebala je na Wembleyu trebala testirati Englesku, no susret je odgođen zbog velikih nereda u Londonu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"To je ponižavajuće za našu zemlju. Molim vas, prestanite", apelirao je na huligane napadač Albiona Wayne Rooney. Otkazane su i tri utakmice engleskog Liga-kupa (West Ham - Aldershot, Charlton - Reading, Crystal Palace - Crawley).

Najjači suparnik Hrvatske u kvalifikacijama za EP 2012., reprezentacija Grčke, gostuje u BiH. Izbornik Safet Sušić sigurno je zažalio što je dao odmor igračima iz Rusije (Ibričić, Rahimić, Misimović), jer je zbog ozljeda ostao i bez Pjanića, Papca, te Dinamova veznjaka Alispahića.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Šokirani Hiddink

Turski izbornik Guus Hiddink naznačio je da bi mu utakmica s Estonijom mogla biti i posljednja. Naime, šokirala su ga brojna namještanja u Turskoj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Otkrije li se da je i nacionalna vrsta umiješana u taj skandal, odstupit ću istoga trena. Reprezentativcima sam rekao da jedino oni mogu osvjetlati obraz turskog nogometa", poručio je pošteni Hiddink.

Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo