OŠTRA KAZNA ZA ARGENTINSKU ZVIJEZDU: / Leo Messi zbog optužbi za korupciju suspendiran na tri mjeseca

Image
Foto: Profimedia

Izrečena je kazna za izjave s Copa Americe

3.8.2019.
9:02
Profimedia
VOYO logo

Po mnogima najbolji igrač svijeta Lionel Messi suspendiran je na tri mjeseca i kažnjen s 50 tisuća dolara jer je rekao da je Copa America korumpirana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

“Ne trebamo biti dio ove korupcije, pokazali su manjak poštovanja prema nama. Nisu nam dopustili da budemo u finalu. Korupcija i suci nisu dopustili ljudima da uživaju u nogometu. Trofej je rezerviran za Brazil,” rekao je Messi nakon što je Argentina osvojila treće mjesto na Copi, a on odbio pimiti brončanu medalju.

Uz sve to, Messi je u utakmici za treće mjesto i isključen.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

'Izgubio je i mora to prihvatiti...'

Njegov istup ogorčio je Brazilce koji su u finalu pobijedili Peru sa 3-1 osvojivši deveti naslov prvaka Južne Amerike.

“Messi je izgubio i mora to prihvatiti. Teško je komentirati njegov istup jer ponekad kada netko gubi pokušava kriviti druge za svoje propuste. Barcelona je pobijedila PSG uz pomoć “smiješnog suđenja”, ali nitko iz kluba tada nije izjavio kako je UEFA željela da pobijedi katalonski klub,” kazao je branič brazilske vrste i kapetan PSG-a Thiago Silva.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Nema ga u prijateljskim utakmicama

Messijeva suspenzija traje do 3. studenog, a zbog kazne će propustiti tri prijateljske utakmice argentinske vrste, protiv Čilea, Meksika i Njemačke

Dodajmo kako će argentinski majstor propustiti i prvu utakmicu "Gauča" u kvalifikacijama za SP 2022. godine zbog crvenog kartona koji je dobio u utakmici za treće mjesto protiv Čilea.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
TOMA
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo