OSTAO NA NULI: / Barcelonu nitko ne može zaustaviti, ali Lionela Messija može

Image

Nogometaši Barcelona stigli su do nova tri ligaška boda nakon 2-1 gostujuće pobjede kod Las Palmasa. Utakmica igrana u sklopu 25.

20.2.2016.
18:48
VOYO logo

Naime, pobjeda ispisana pogocima Luisa Suareza i Neymara (za domaćine zabio Willian Jose) bila je njihova 20. ligaška u sezoni, ali i vrijedna produljenja niza nepobjedivosti ove momčadi. Preciznije, Barcelonu nitko nije svladao 32 uzastopne utakmice, što je klupski rekord, ali i što znači da su samo dvije udaljeni od rekordno dugog niza koji je u vlasništvu momčadi Real Madrida iz sezone 1988/89.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Luis Suarez

Gol koji je Luis Suarez postigao Las Palmasu njegov je 24. ligaški u sezoni u kojoj predvodi sve Primerine strijelce. Asistencija, pak, za Neymarov pogodak njegova je sedma u ovoj kalendarskoj godini, što je učinak kakvim se niti jedan igrač u španjolskom prvenstvu ne može pohvaliti. Kao niti brojem pogodaka u 2016., a ovaj je bio Urugvajčev deseti.

Messi nije uspio

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Porazu unatoč, Las Palmas se i dalje može podičiti rijetkim postignućem za španjolske klubove. U društvu je Xereza, Murcije i Cadiza, jedinih kojima Lionel Messi nikada nije postigao pogodak.

Rakitiću drugo poluvrijeme

Hrvatski nogometni reprezentativac Ivan Rakitić odigrao je drugo poluvrijeme utakmice za momčad koja sada ima 63 boda, devet više od Atletica i deset od Reala. Ti madridski klubovi imaju i utakmicu manje u odnosu na aktualne prvake.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

https://vid.me/5rhg

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo