OSPORAVALI SU GA, PODCJENJIVALI I NAPADALI, A SADA IM JE ZAČEPIO USTA: / Jedino je Ronaldo bolji od čudesnog Rebića

Image
Foto: Profimedia

U prvih deset utakmica od početka 2020. godine Rebić nije zabio u svega tri utakmice

29.6.2020.
11:20
Profimedia
VOYO logo

Bila je ovo zaista turbulentna sezona za hrvatskog reprezentativca Antu Rebića. Prvih pola sezone gotovo da teren nije vidio, a paralelno s time talijanski su ga mediji razapinjali zbog neefikasnosti i slabih igara, propitkujući, isto tako, stručnost Uprave Milana koja ga je prošloga ljeta dovela u klub.

No, Rebić je zimus eksplodirao. U prvih deset utakmica od početka 2020. godine Rebić nije zabio u svega tri utakmice, a u jednoj od te tri utakmice ušao je samo kao taktička zamjena u samom sutonu utakmice i odigrao je jedva minutu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia

ESCLUSIVA MILAN - 08 marzo 2020 - Milano (Italia) Sport Calcio A.C. Milan- Stagione 2019-2020 - Serie A Milan vs Genoa Nella foto: Ante Rebic

EXCLUSIVE MILAN - March 08 , 2020 Milan ( Italy ) Sport Soccer A.C. Milan- Season 2019-2020 - Serie A Milan vs Genoa In the pic: Ante Rebic, Image: 504626183, License: Rights-managed, Restrictions: , Model Release: no, Credit line: Spada / LaPresse / Profimedia

Među najboljima u ligi

U 2020. godini Rebić je zabio 44 posto golova Milana, odnosno, od 18 prvenstvenih golova osam je zabio on. Uz to je trenutno najefikasniji iz svoje ekipe s četiri gola više od prvog sljedećeg.

Valja reći kako je Rebić među najboljima i u cijeloj Serie A. Zabija svakih 79. minuta u prosjeku, a to znači da ima bolji prosjek od Cire Immobilea, prvog topnika kluba koji zabija svakih 95 minuta, a iza njega je i Josip Iličić koji poentira svakih 89 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Zapravo, ispred Rebića je trenutno samo jedan igrač, a riječ je o Cristianu Ronaldu, koji od početka ove godine zabija svakih 69 minuta.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo