Ma, nije moguce: Necete vjerovati zasto su nogometasa izbacili iz kluba

Za mladog 16-godisnjeg nogometasa Osijeka Luku Marina vise nema mjesta u redovima tog kluba. Izbacen je iz momcadi zato sto je na svom Facebook profilu velicao Hajduk i njegove navijace.

3.9.2014.
17:25
VOYO logo

"Ja sam dite s mora, moja mati je Dalmacija", objavio je sada vec bivsi Osijekov kadet na svojem Facebook profilu na dan utakmice Hajduka i Dundalka, a pritom je objavio i Torcidinu fotografiju.

"Kohorta bi se vise trebala brinuti o tome da im klub ne ispadne iz lige, nego o Torcidi koja im moze biti uzor o navijanju i u tome kako se voli svoj klub", dodao je Marin.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno da su Marinove komentare registrirali u Osijeku koji su nakon toga zatrazili i njegovo izbacivanje iz kluba. Na kraju je i doslo do takvog epiloga, a mladi nogometas koji je u meduvremenu presao u redove Metalca se ponovo oglasio, ovog puta javnom isprikom:

"Ispricavam se svim ljudima koji rade u NK Osijeku, suigracima, navijacima i najvise Kohorti zbog neprimjerenih fotografija i izjava na mom Facebooku. Zao mi je. Shvacam da sam pogrijesio i snosim posljedice. Nadam se da sam ja zadnji koji je to napravio i da ce mladi uciti iz mog primjera. Grad u kojem zivis i klub za koji igras mora se postovati. Nas grad, nas klub".

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo