EUROPSKA LIGA / Osijek u 2. kolu kvalifikacija protiv bugarskog CSKA

Image
Foto: Dubravka Petric/PIXSELL

Prva utakmica 2. kola bit će odigrana u Sofiji 25. kolovoza, a uzvrat u osječkom Gradskom vrtu - 1. kolovoza

16.7.2019.
22:40
Dubravka Petric/PIXSELL
VOYO logo

Nogometaši Osijeka u 2. kolu kvalifikacija za Europsku ligu igrat će protiv bugarskoga CSKA iz Sofije koji je u uzvratnoj utakmici 1. kola protiv Titograda odigrao u Podgorici bez golova i tako obranio prednost od 4-0 iz prve utakmice.

Prva utakmica 2. kola bit će odigrana u Sofiji 25. kolovoza, a uzvrat u osječkom Gradskom vrtu na rasporedu je 1. kolovoza.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Osim CSKA, u 2. kolo su se u utorak plasirali srpski Čukarički, koji je nakon 3-0 u prvoj utakmici pobijedio s 5-0 i na gostovanju kod armenskog Banantsa, a Klaksvik s Farskih Otoka je odigravši 0-0 kao domaćin protiv litavskog Riteriaija prošao dalje zahvaljujući golu postignutom u gostima (1-1) u prvom dvoboju.

U srijedu će gruzijska Čihura ugostiti luksemburšku Folu (2-1), a preostale 43 utakmice na rasporedu su u četvrtak, kad će i splitski Hajduk na Poljudu ugostiti maltešku Gziru. Dvoboj počinje u 20 sati, a Hajduk iz prve utakmice ima prednost od 2-0. Ako se ne dogodi senzacija, Hajduk će u 2. kolu igrati protiv boljeg iz sraza letonskog Ventspilsa i albanske Teute. Letonci iz prve utakmice odigrane u Rigi imaju prednost od 3-0.  

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Europska liga - 1. kolo
Titograd (CG) - CSKA Sofija (Bug)  0-0 (ukupan rezultat 0-4)
Banants (Arm) - Čukarički (Srb)    0-5 (0-8)
Klaksvik (FRO) - Riteriai (Lit)    0-0 (1-1)

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo