OSIJEK SE POJAČAVA U DINAMU I HAJDUKU: / Čak petorica igrača mogla bi u Gradski vrt zadnjeg dana prijelaznog roka

Image
Foto: PIXSELL

U Osijeku misle ozbiljno, a ovo su potencijalna pojačanja

31.8.2018.
11:34
PIXSELL
VOYO logo

Prema navodima Glasa Slavonije, posljednji dan prijelaznog roka mogao bi ponuditi puno zanimljivosti u redovima Osijeka. Spominju se dolasci čak petorice nogometaša.

Navodi se tako da je 'dolasku u Osijek najbliži mladi reprezentativac BiH Marijan Ćavar (21)', inače nogometaš Eintrachta iz Frankfurta. Kazuje se da bi klubu bio ponuđen 'pod istim uvjetima kao Roger M‘Pinda na posudbi uz mogućnost otkupa nakon njezina isteka'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Financijski i Zekićevi kriteriji

Potom se u tekstu spominje mogućnost dolaska Nine Galovića, stopera Dinama iz Minska. Podsjeća se na njegov put kroz hrvatske prvoligaše i činjenicu da je posljednje dvije godine u inozemstvu (u izraelskom Ashdodu, potom bjeloruskom Dinamu).

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Traže se i veznjaci koji mogu zadovoljiti kriterije trenera Zorana Zekića, ali i financijske kriterije kluba.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Doumbia i Futacs

Tongo Doumbia iz Dinama ispao je iz najužih kombinacija Nenada Bjelice pa bi, navodi se, 'možda bio dostupan'. Ne bude li moguće dogovoriti se tu je i mogućnost posudbe, podsjeća se pri čemu bi primanja igrača podmirivala oba kluba, a sam Doumbia preskakao oglede Dinama i Osijeka.

Steauin krilni napadač Antonio Jakoliš također se spominje, ali Hajdukov Marko Futacs ovdje je možda i najzvučnije ime. Premda valja znati da primanja na koja je naviknut Osijek teško može izjednačiti. U svakom slučaju, mađarski napadač i dalje traži način kako napustiti klub otkako je proljetos fizički napadnut u središtu Splita...

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo