Nove cijene / Poskupljenje nije zaobišlo ni Osijek: Evo koliko će koštati godišnje ulaznice za Opus Arenu

Image
Foto: Igor Kralj/PIXSELL

Poskupljenje godišnjih ulaznica nije zaobišlo ni Osijek

5.7.2024.
15:01
Igor Kralj/PIXSELL
VOYO logo

Nakon što su Dinamo, Hajduk i Rijeka objavili nove cijene godišnjih ulaznica i Osijek je pratio trend ostalih klubova u poskupljenju cijena. Na svojim mrežama Osječani su objavili cijene godišnje pretplate za Opus Arenu.

Image
OTVORIO DUŠU /

Boban otkrio za čime najviše žali: 'Nikako si to ne mogu oprostiti'

Image
OTVORIO DUŠU /

Boban otkrio za čime najviše žali: 'Nikako si to ne mogu oprostiti'

Godišnja ulaznica na sektorima D1, D2 i D3 poskupjet će za 30 eura te će s dosadašnjih 70 eura cijena biti 100. Isti cijene i poskupljenje je na sektorima B2 i B3. Sektor D3 rezerviran je za Kohortu. Na istočnoj tribini za sektore C3, C4 i C5 morat će se izdvojiti 150 eura umjesto dosadašnjih 120, a C1, C2 i nekadašnji obiteljski sektor C6 također je poskupio za 30 eura,s dosadašnjih 90 na 120 eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Novi obiteljski sektor postat će Zapad A6, a cijena obiteljske pretplate bit će 100 eura uz nadoplatu od 25 eura po dodatnome članu. Na zapadu su ostatak A1 i A6 za obične navijače poskupjeli za 20 eura i umjesto 100 sada koštaju 120 eura.

Najveće poskupljenje je u VIP sektoru gdje godišnja ulaznica stoji vrtoglave 2.000 eura naspram dosadašnjih 1.250.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Naravno sve su to cijene za pretplatnike kluba. Za sve ostale cijene su dvostruko veće.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kupovina počinje u ponedjeljak 8. srpnja, a prvi će imati priliku kupiti samo prošlosezonski pretplatnici koji će moći samo zadržati ista mjesta. Od 15. srpnja prošlogodišnji pretplatnici godišnjih i polugodišnjih ulaznica moći će ih kupiti i za ona mjesta koja nisu kupljena prošle godine, tj. mjesta koja ostanu raspoloživa.

Tek od 18. srpnja počinje slobodna prodaja ako ostane mjesta na Opus Areni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

U godišnju pretplatu ulaze sve domaće HNL utakmice, znači 18 utakmica na Opus Areni i sve utakmice Hrvatskoga kupa utakmice pretkola Konferencijske lige. Ako Osijek osigura europsku jesen, posebne ulaznice za Europu najprije će moći kupiti upravo godišnji pretplatnici.

FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo