OSIJEK IM JE POKAZAO PUT: / Riječani su uvjereni da će u četvrtak uzeti prve europske bodove ove sezone

Image
Foto: Vjeran Žganec-Rogulja/PIXELL

Pred nogometašima Rijeke je treći ovosezonski nastup u skupini D Europske lige, u četvrtak od 21.05 gostuju kod bečke Austrije.

18.10.2017.
13:42
Vjeran Žganec-Rogulja/PIXELL
VOYO logo

Hrvatski prvaci su poslije dva kola bez ijednog boda, najprije su na Rujevici izgubili od AEK-a, a potom i na San Siru od Milana (2-3). Žele li sačuvati nade u prolazak u drugi krug, u Beču bi trebali pronaći put do pobjede.

'Moramo biti agresivni'

"Očekivanja su velika, ali ne treba nas zavarati njihova lošija forma u posljednje vrijeme. Ova utakmica će biti drugačija. Moramo biti pravi, agresivni, stajati blizu igrača, dati maksimum i rezultat će doći", prenosi izjavu Domagoja Pavičićaslužbena stranica Rijeke.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Austria je na putu do Europske lige izbacila Osijek, a hrvatski je predstavnik nakon poraza na domaćem travnjaku (1-2) bio nadomak ukupnog slavlja, pobijedivši u gostima s 1-0. U domaćem prvenstvu Austria je tek na četvrtom mjestu sa sedam bodova zaostatka za vodećim Sturmom.

'Moramo početi skupljati bodove'

"Ušli smo u Europsku ligu s očekivanjima i moramo početi skupljati bodove. Igramo protiv dobrog, organiziranog i čvrstog protivnika. Ne trebamo se bojati i možemo se nadati pozitivnom rezultatu. Možemo obećati da ćemo dati maksimum", naglasio je Roberto Punčec i dodao:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Austria ne briljira u prvenstvu, a i Osijek je u Europskoj ligi dobro odradio gostovanje. Mi smo dobro igrali protiv Salzburga, koji je najbolja ekipa u Austriji, ali ne podcjenjujemo suparnika jer znamo da se radi o dobroj ekipi."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo