čvrsto na zemlji / Oreščanin uoči Rudeša: 'Ovakva utakmica noćna je mora za svakog trenera'

Image
Foto: Nel Pavletic/PIXSELL

Hajdukov trener s puno opreza najavio je dvoboj protiv posljednje momčadi HNL-a

15.3.2019.
11:06
Nel Pavletic/PIXSELL
VOYO logo

Hajduk u dobrom raspoloženju u subotu (17:30) na Poljudu dočekuje posljednju momčad HNL-a Rudeš.

"Uvijek pokušavamo biti na zemlji. Iz tog konteksta odmah nakon Belupa razmišljao sam o Rudešu. Zadovoljni smo načinom kako smo se uspjeli približiti mjestima prema Europi, proces nam je uvijek na prvom mjestu, nekad dolazi do padova, šumova u igri, što je normalna stvar, ali način na koji ekipa reagira čini nas optimističnima", rekao je Siniša Oreščanin koji će morati sastaviti momčad bez suspendiranih Juranovića i Ismajlija te ozlijeđenih Hamze, Vučura, Teklića...

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ovakva je utakmica noćna mora za svakog trenera. Apsolutno ne razmišljam na način da su unaprijed uknjiženi bodovi jer Rudeš je puno konkurentnija momčad nego što je bio najesen. Trener Ivković nešto je donio sa svojim navijačima, najlakše je unaprijed uknjižiti bodove, ali ona može otići na ovaj ili onaj način. Dakle, očekujem zahtjevan susret.

Baš je Ivković dosta puta zapaprio Splićanima.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On je trener koji definitivno to može složiti, što je pokazao i u Lokomotivi i Belupu. Naši igrači na posudbi imat će poseban motiv da se dokažu, što je sportski i ljudski. Nećemo se mi opustiti, pokušavamo ispravljati nedostatke koji su viđeni i u Koprivnici i furati svoj film."

Dodao je Oreščanin da Ivanovski normalno trenira te da nije gledao dvoboj Dinama i Benfice, a potom se ovrsnuo na Tudora i njegovo odbijanje novog ugovora.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"On svojim radom i načinom razmišljanja doprinosi i kada je na klupi, on mi je produžena ruka. Žao mi je što je ovdje oko njega bilo i negativnih stvari, on je dobar igrač koji je nama vrlo bitan i zaslužuje biti s nama do šestog mjeseca. Mogu reći da ću ga probati nagovoriti, ali svaki igrač ima svoja razmišljanja, već smo pričali."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo