Oprašta li se Hajduk ovim i definitivno od naslova?

Ako Ante Vukušić ne zabije, Hajduk završava utakmicu bez postignutog gola.

9.8.2011.
20:23
VOYO logo

U prvom kolu HNL-a, Ante Vukušić zabio je Šibeniku, a isto je napravio u posljednjoj utakmici protiv Rijeke. Na kraju se ispostavilo kako su to jedine dvije utakmice u kojima su Bijeli s terena odlazili kao pobjednici.

Osim njega, protivničke mreže, izuzev veznjaka Tomasova i Andrića, nije zatresao ni jedan napadač Splićana, Vuković, Ahmad Sharbini, Jelavić.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

I sada je na Poljudu uslijedila panika, Sinjski dijamant zbog ozlijede pete koju je zadobio na utakmici protiv Rijeke, izbivat će mjesec dana s terena.

"Vukušić je dobio jak udarac u petu, metatarzalnu kost. Ništa nije slomljeno, ali će pauzirati mjesec dana. Nakon tri tjedna trebao bi se ponovno priključiti radu s ostatkom momčadi, a dotad će održavati fizičku kondiciju plivanjem, fitnesom i laganim vježbama koje bude mogao raditi", izjavio je glasnogovornik Splićana, Ante Bilić za Slobodnu Dalmaciju.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Dovoljan je to razlog za brigu treneru Krasimiru Balakovu, jer u idućim kolima slijedi nekoliko neugodnih prvenstvenih susreta. Vukušić će sigurno propustiti gostovanje Hajduka u Puli protiv Istre, neće ga biti ni u Splitu protiv Zagreba, a vrlo vjerojatno će preskočiti i gradski derbi sa Splitom.

Potom sijedi poljudski spektakl s Dinamom, a oporavi li se Ante, pitanje je u kakvom će stanju dočekati Modre.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ne pronađe li Krešo ekspresno novog raspoloženog strijelca, mogli bi se Bijeli već nakon nekoliko kola i definitivno oprostiti od titule prvaka Hrvatske, u koju na Poljudu još uvijek svi vjeruju.

Vezani članci:

arti-201108070065006 arti-201108070270006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo