OPET PROBLEMI: / HNS-u prijeti kazna zbog rasizma i pirotehnike

Već gotovo tradicionalno, nakon svake utakmice reprezentacije u Hrvatski nogometni savez (HNS) stigne obavijest iz Europske nogometne federacije (UEFA) o pokretanju disciplinskog postupka.

3.4.2015.
14:42
VOYO logo

Hrvatska je prošli vikend na Maksimiru deklasirala Norvežane s 5:1 u sklopu kvalifikacija za Europsko prvenstvo, a dio tribina je bio zatvoren zbog UEFA-ine kazne nakon divljanja naših navijača u studenom u Milanu. Ni ovom prilikom nije sve bilo 'čisto', ali sada se ipak ne bi trebala ponoviti tako drastična kazna.

Delegat utakmice je, naime, u svome izvještaju pohvalio organizaciju, ali i istaknuo bacanje pirotehničkih sredstava, točnije šest petardi. Osim toga, udruga FARE je prijavila HNS zbog rasističkog ponašanja dijela navijača, što i ne treba čuditi budući da je u nekoliko navrata velik dio stadiona skandirao ustaški poklič 'Za dom spremni'.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U slučaju novčane kazne Disciplinske komisije, HNS će sukladno Zakonu o obveznim odnosima tražiti naknadu štete s obzirom da su počinitelji identificirani", objavio je HNS na svojoj internetskoj stranici.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Brave
Versailles
hABAZIN VS. mAGYAR
Senorita 89
Brak na prvu
default_cta
Samit
Molitva prije zore
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
default_cta
Barbapapa
Brak na prvu Australija
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
default_cta
VOYO logo