Lijepe vijesti iz Turske /

Operacija uspjela: Mladi nogometaš Cibalije majci spasio život doniravši joj dio jetre

Image
Foto: Srecko Niketic/PIXSELL

Prošlog tjedna smo pisali o odluci 22-godišnjeg nogometaša Cibalije koji je odlučio majci donirati dio jetre te joj na taj način spasiti život, a sada su stigle dobre vijesti iz Turske

22.3.2022.
22:00
Srecko Niketic/PIXSELL
VOYO logo

Igrač vinkovačke Cibalije, Robert Perić – Komšić i njegova majka Ljiljana uspješno su operirani u istambulskoj klinici Memorial Bahçelievler te je transplantacija dijela jetre prošla bez problema, izvještava portal Vinkulja.hr. Prošlog tjedna smo pisali o odluci 22-godišnjeg nogometaša koji je odlučio majci donirati dio jetre te joj na taj način spasiti život.

Život Perića – Komšića se naglavce okrenuo posljednjih mjesec dana. On je početkom mjeseca bio junak u pobjedi Cibalije protiv Jaruna kada je postigao odlučujući pogodak i donio važne bodove Vinkovčanima u borbi za opstanak.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Izdanak Željezničareve škole nastupao za Istru i Lokomotivu

Nakon toga su on i njegova obitelj imali mnogo veću i važniju 'utakmicu za odigrati', onu o kojoj životi ovise. Srećom Robert Perić – Komšić i njegova majka Ljiljana su i iz ovog izašli kao pobjednici.

Perić – Komšić rođen je u Sarajevu te je izdanak Željezničareve škole nogometa, a u karijeri je nastupao za mladu momčad Alavesa, slovačke Zlate Moravice te u HNL prvoligašima Istri i Lokomotivi. Trenutno igra za vinkovačku Cibaliju, a Transfermarkt njegovu vrijednost procjenjuje na 150 tisuća eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Superstar
NOVA SEZONA
VOYO logo