'Oni su neponovljivi i nikad ih nije dosadno hvaliti'

Barcelona je pobjedom 2:0 protiv Porta osvojila europski Superkup, a trener Pep Guardiola nakon utakmice je sipao komplimente na račun Lea Messija.

27.8.2011.
16:40
VOYO logo

Messi je u utakmici protiv pobjednika Europske lige ponovno bio maestralan. Prvo je zabio gol, a kasnije je bio asistent Cescu Fabregasu za 2:0. Trener Barce nakon utakmice imao je samo riječi hvale za svoju momčad.

"Da biste osvojili ovoliko naslova potreban vam je ključni igrač, a mi ga imamo u Messiju. Ako tome dodate spektakularne igre ostalih... Nikad mi ih ne dosadi hvaliti jer imaju kompetitivne duše. Ovi igrači su neponovljivi", rekao je Guardiola.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Trener Porta Vitor Pereira tvrdi da je njegova momčad oštećena. Naime, deset minuta prije kraja Abidal je u kaznenom prostoru srušio Fredyja Guarina, no sudac je ostao nijem.

"Znam da je teško Barceloni dosuditi jedanaesterac u 80. minuti, ali da se to dogodilo na suprotnoj strani, siguran sam da bi bio dosuđen", rekao je trener Porta Vitor Pereira, no na tome stao.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Ostalo što je imao za reći ticalo se njegove momčadi.

"Mislim da smo sjajno odigrali, da smo bili na razini Barce. Htjeli smo loptu, htjeli smo zabiti i pobijediti. Čak i nakon 1:0 imali smo par prilika", zaključio je Pereira.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Vezani članci:

arti-201108250735006 arti-201108240457006

Tekst se nastavlja ispod oglasa
KSW 94
Uživo 11. svibnja
VOYO logo