ON JE SRUŠIO DINAMO U MAKSIMIRU: / Osijekov trener prokomentirao povijesnu pobjedu, ali i suce

Image

Punih šesnaest godina momčad Osijeka nije slavila na stadionu Maksimir. Niz je to koji je prekinu u subotu 1-0 pobjedom sastava kojeg je Zoran Zekić doveo na ogled protiv Dinama.

10.9.2016.
23:22
VOYO logo

Razumljivo, oduševljenje Osijekovog trenera nakon utakmice bilo je očekivano.

"Zadovoljan sam, posebno s prvim poluvremenom. Postoji ona floskula koju kažu treneri; napravili smo sve što smo se dogovorili, ali ovog puta moji igrači su zaista napravili baš sve onako po dogovoru. U startu je bila ideja pojačati veznu liniju, kako bi radili visoki pritisak, oduzeli što više lopti, te preko Peroševića i Bobana iskorištavati prostor iza leđa Sose i Stojanovića. Dosta dobro smo to radili a imali smo još tri-četiri polušanse, da smo bili malo smireniji mogli smo zabiti još koji pogodak", prenose Sportske novosti Zekićeve riječi.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
DINAMO ŠOKIRAN U MAKSIMIRU: /

Osijek iz Zagreba odlazi s prvom pobjedom od 2000. godine!

Image
DINAMO ŠOKIRAN U MAKSIMIRU: /

Osijek iz Zagreba odlazi s prvom pobjedom od 2000. godine!

Inače, Osijekov trener bio je isključen tijekom ogleda, a kasnije i viđen kako mobitelom sa tribina, barem tako tvrdi isti izvor, upravlja svojom momčadi.

"Za sada nam ide dobro, ali trebamo raditi dalje, vjerovati u sebe, ne trebamo se sad diviti sami sebi, nismo ni najljepši, ni najzgodniji, ni najveći. Nisam apsolutno ničim uvrijedio suca, nisam upotrijebio niti jednu psovku, samo sam ga pitao zašto je dodijelio žuti karton i kad će izjednačiti kriterij. Nije bilo ništa zločesto mislim da bi naši suci trebali biti malo fleksibilniji. Ako ja kao glavni trener ne smijem pitati nešto što mi nije jasno onda ne razumijem, ali eto ispričavam se. Suđenje ne bih komentirao, ali mi je drago da više nikome nismo simpatični", znakovito je poručio za kraj.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Skriveno u raju
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo