OMRAŽENI NOGOMETAŠ ISPRIČAO SVOJU STRANU PRIČE I SASUO PALJBU PO REAL MADRIDU: / 'Želim otići, oni sve blokiraju...'

Image
Foto: AFP, OSCAR DEL POZO
Image
Foto: AFP, OSCAR DEL POZO

Lani je Bale bio blizu transfera u kineski Jiangsu Suning, ali je Real u zadnji tren odlučio odbiti tu ponudu

2.9.2020.
23:00
AFP, OSCAR DEL POZO
VOYO logo

Velški nogometaš Gareth Bale član je Real Madrida od 2013. godine kada je u njega sigao iz Tottenhama za tada rekordnih 101 milijun eura, ali već dugo nije u planovima trenera Kraljevskog kluba Zinedinea Zidanea, koji na njega uopće ne računa.

Image
HOĆE LI SE ZIDANEU KONAČNO ISPUNITI VELIKA ŽELJA? /

Momčad Real Madrida bi sada mogla doživjeti veliku promjenu

Bio je Bale prošle zime blizu transfera u Kinu, no to se nije ostvarilo, a nedavno se pojavila informacija da će rado ostati u Realu do kraja svojeg ugovora koji traje još dvije godine, igrao ili ne igrao, i primati plaću od 34 milijuna eura po sezoni.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Real odlučuje

Sada je Velšanin za Sky Sports progovorio o svojoj situaciji te se osvrnuo na glasine da bi se mogao vratiti u redove engleskog Tottenhama ili u neki drugi klub iz Premier lige.

"Ako se takva opicija pojavi ja bih o njoj sigurno ozbiljno razmislio", rekao je Bale pa nastavio:

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Vidjet ćemo što će se događati, imamo puno vremena u ovom prijelaznom roku i još nekima. Vrijeme će sve pokazati, ali odluka je u rukama Real Madrida."

Želi igrati

Balea je lani htio dovesti kineski Jiangsu Suning, ali je Real u zadnji tren odlučio odbiti tu ponudu. A to im je Velšanin jako zamjerio.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Pokušao sam otići prošle godine, ali klub je sve odlučio blokirati u zadnji trenutak. Bio je to projekt oko kojeg sam bio uzbuđen, ali se nije ostvario. Bilo je još slučajeva kad sam pokušao otići, no klub to nije htio dopustiti ili su nešto napravili. Sve ovisi o klubu", pokomentirao je.

"Ja želim igrati nogometi još uvijek sam motiviran tako da se valjda radi o klubu. Oni sve kontroliraju, ja mogu samo nastaviti ovako i nadati se da će se nešto pojaviti. Imam 31 godinu, u sjajnoj sam formi i osjećam da mogu još puno toga pružiti. Vidjet ćemo što će biti jer klub o svemu odlučuje, ali iskreno , oni čine stvari jako teškima", zaključio je Bale.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Brave
Senorita 89
Versailles
Brak na prvu
Samit
default_cta
Tajne vinove loze
Hell's kitchen
Ljubavna zamka
Pevačica
Brak na prvu Australija
default_cta
Pirata i kapitano
Obiteljske tajne
Otok iskušenja
Cijena strasti
VOYO logo