OMILJENI VATRENI OSTVARUJE ŽIVOTNI TRANSFER: / Vida na meti slavnog engleskog kluba. Navijači mu već dali opasan nadimak

Image
Foto: Sanjin Strukic/PIXSELL

Vidina odšteta inače je trebala biti oko deset milijuna eura, ali Bešiktaš je u dosta lošem financijskom stanju

13.1.2020.
11:43
Sanjin Strukic/PIXSELL
VOYO logo

Čini se kako je stoper hrvatske reprezentacije, Domagoj Vida, na korak od životnog transfera. Naime, proteklog vikenda je turski Haber Son pisao kako su u predstavnici Aston Ville stigli u Istanbul kako bi dogovorili transfer Domagoja Vide. Englezi su prvo ponudili pet milijuna eura, što je Bešiktaš odbio, a onda su povećali ponudu za milijun eura i nadaju se kako će biti prihvaćena.

Birmingham live je potvrdio takve navode, a uz to navode i reakcije njihovih čitatelja na potencijalni dolazak Hrvata. "Mislim da je jako dobro dovesti ovako iskusnog stopera u mladu momčad kao što je naša. Gledao sam ga samo na Svjetskom prvenstvu i tamo je bio odličan", kazao je jedan čitatelj, dok se drugi pita treba li im Vida. "Bio bi dobra kupovina, ali treba li nam stvarno šest stopera", pitao se.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Seskimphoto

Domagoj Vida

'The Witcher'

Vidina odšteta inače je trebala biti oko deset milijuna eura, ali Bešiktaš je u dosta lošem financijskom stanju i nedavno je čak tražio od Vide i nekolicine najzvučnijih igrača da pristanu na smanjenje plaće. Vidi je ovo jedinstvena prilika, prvo da zaigra u najjačoj ligi svijeta, a drugo zbog toga što Aston Villa neće imati nikakvih problema prilikom ispunjavanja financijskih zahtjeva.

Istina, u Villi će ga dočekati jaka konkurencija, tu su već James Chester, Bjorn Engels, Tyrone Mings, Kortney Hause i Ezri Konsa, a dolaskom vide bilo bi ih šestero, no, birmingemski klub igra s trojicom stopera pa bi mjesta, zapravo, bilo.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Spomenimo još samo kako su navijači Aston Ville smislili nadimak za Vidu. Naime, jedan od čitatelja Birmingham maila nazvao ga je "Witcherom", valjda zbog slične frizure kakvu ima Geralt od Rivije iz megapopularne Netflixove serije "The Withcher", odnosno iz još popularnije videoigrice.

Image
Foto: Profimedia

Henry Cavill, "The Witcher" (2019) Credit: James Minchin / Netflix / The Hollywood Archive, Image: 488822222, License: Rights-managed, Restrictions: For Editorial Use Only, Model Release: no, Credit line: Netflix / The Hollywood Archive / Hollywood Archive / Profimedia

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Toma
Gledaj od 29.travnja
VOYO logo