OMILJENI VATRENI NAPOKON OSTVARUJE TRANSFER KARIJERE: / Već u siječnju seli se u jedan od najvećih klubova engleskog nogometa

Image
Foto: Goran Kovacic/PIXSELL

Ovo mu je posljednja prilika za ostvarenje velikog transfera

24.11.2019.
16:45
Goran Kovacic/PIXSELL
VOYO logo

Kao i u protekla tri, četiri prijelazna roka hrvatski reprezentativac Domagoj Vida spominje se u kontekstu transfera u klubove "lige pet". Stoper Vatrenih trenutačno je član turskog Bešitkaša, ali možda već ove zime promijeni sredinu i preseli u najjaču ligu svijeta, engleski Premiership.

Turski portal Takvim tvrdi kako Vidu traže barem četiri engleska premijerligaša te kako je transfer moguć i vjerojatan već ove zime. Navode kako je najdalje otišao Newcastle koji je spreman platiti u nadolazećem roku 10 milijuna eura.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Image
Foto: Profimedia, Seskimphoto

Domagoj Vida

Posljednja prilika

Osim Newcasltea, žele ga još Brighton, West Ham i Norwich, dakle uglavnom klubovi donjeg doma Premier lige, ali kako je Vida već u 32. godini života i ovo mu je posljednja prilika za ostvarenje velikog transfera, da odabere bilo koji klub Premiershipa vjerojatno neće pogriješiti.

Vida je u karijeri samo u jednom, ne tako dugom, periodu igrao u nekoj od najjačih pet liga, bilo je to kada je 2010. godine iz Osijeka otišao u Bayer Leverkusen, ali tamo se nije snašao pa su ga ovi prodali Dinamu već sljedeće sezone i tu je počeo njegov drastičan uspon.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Gdje će na kraju završiti i hoće li uopće napustiti Bešiktaš, jer ranije se ovakva nagađanja nisu ostvarivala, vidjet ćemo za malo više od mjesec dana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo