Dinamov dijamant / Olmo postao A reprezentativac Španjolske: 'Osjećaji su bili super, ovo je moj san od kad sam bio mlađi'

Za poziv izbornika saznao je u petak na treningu Dinama. Uskoro će ga kao kapetan pozdraviti Sergio Ramos

9.11.2019.
19:29
VOYO logo

"Teško sam zaspao prošlu noć", priznao je Dinamov Dani Olmo dan nakon što je ostvario svoj san i postao španjolski A reprezentativac. Pred Modrima je sutra novi izazov, derbi protiv Rijeke na Rujevici gdje Nenad Bjelica još uvijek nije slavio.

Za poziv izbornika saznao je jučer na treningu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Ništa dečki htio sam vam samo priopćiti vijest da je nasša momčada stvorila još jednog A reprezentativca, i na tome mu čestitam", rekao je na treningu Nenad Bjelica.

Uskoro će ga kao kapetan pozdraviti . 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Kad je rekao da imamo novog reprezentativca nisam znao da je to bilo za mene. Onda kad je rekao osjećaji su bili super, ponos, ovo je moj san od kad sam bio mlađi i sad to mogu ispuniti", rekao je Dani Olmo. 

A ako želite nazovite Nenada Bjelicu.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Olmo je sedmi igrač koji je u ovih zadnjih godinu postao A reprezentativac svoje zemlje, nakon Petkovića, Oršića, Perića, Kadziora, Moharrami, Gojaka, evo Olmo je sedmi", rekao je Bjelica. 

Utakmica protiv Rijeke na Rujevici

Europski Dinamo stiže Rijeci na Rujevicu. Je li momčad zaboravila Ligu prvaka?

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"U odličnom smo stanju. Naše igre, ne u ovoj utakmici u srijedu, nego sve utakmice u zadnjem ciklusu su bile na vrlo visokom nivou. Suvereno smo pobijedili sve takmice u prventstvu, isto tako u Kupu", objasnio je Bjelica. 

Stiže i Bjelica s posebnim motivom, na Rujevici u dva susreta još nije uspisao pobjedu. Zna Olmo, za Rijeku ne treba dodatna motivacija.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Možemo igrati u HNL i tamo na Rujevici još dugo ne izgubimo i tako dobijemo još više motivacije da napravimo korak naprijed u HNL-u, rekao je Dani Olmo.

Dinamova misija je  s pobjedom otići na reprezentativnu stanku. U trening su se vratili Gavranović, Gojak i Majer - u odnosu na srijedu i Ligu prvaka Rujevica će donijeti promjene u sastavu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
FNC 18
Gledaj užvio 13.srpnja
VOYO logo