ivica olić / Bivši vatreni odlazi u mirovinu: 'Dosta je, ne mogu se više mučiti, no za svoju Hrvatsku ću uvijek navijati!'

Image
Foto: Andreas Gebert/DPA/PIXSELL

'U Münchenu se sprema nešto veliko, ali ne mislim biti dio tog projekta. Dosta je', izjavio je bivši hrvatski reprezentativac Ivica Olić

28.3.2017.
17:32
Andreas Gebert/DPA/PIXSELL
VOYO logo

Bivši hrvatski nogometni reprezentativac potvrdio je kako je tekuća sezona ujedno i njegova oproštajna od nogometa, piše Novi List. 

"Bliži se kraj... Mučio sam se u prvom dijelu sezone, mislio sam da ću teško dočekati ljeto s obzirom da je koljeno poslije svake utakmice bilo puno tekućine. Rekao sam samom sebi: Ola, nema više potrebe za mučenjem, odustani, brate", ispričao je Olić za Novi List.

Tekst se nastavlja ispod oglasa

Kako je novi trener njegovo aktualnog kluba Munchena 1860 sa sobom doveo i novi liječnički tim, Olić je u klubu dobio novi status, zdravstveni status mu se osjetno poboljšao, pa su se pojavile priče kako bi mogao produžiti ugovor na još jednu sezonu. 

"Odlučio sam nastaviti igrati, završiti ugovor do ljeta i pomoći klubu da ostane u ligi. Sljedeće sezone cilj im je 1. Bundesliga, u Münchenu se sprema nešto veliko, ali ne mislim biti dio tog projekta. Dosta je", rekao je Olić, koji planira organizirati i veliku oproštajnu utakmicu. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa

"Reprezentacija mi je jako nedostajala u prvo vrijeme, ali poslije sam se pomirio. Shvatio sam da je to bila jedna lijepa priča i da sam dao sve. Mogu žaliti za nekim porazima, ali mislim da imam puno veće pravo sjećati se nekih velikih pobjeda. Reprezentacija će mi ostati u lijepom sjećanju, bez obzira što sam otišao možda malo prenaglo. Reprezentacija je za mene uvijek bila svetinja, navijao sam za nju i prije reprezentativne karijere, a strastveno navijam i sad kad me nema. U Rusiji će ova reprezentacija imati pravo na popravni ispit, jer u Francuskoj smo po svemu što smo pokazali zaslužili više od osmine finala", zaključio je Olić. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Tekst se nastavlja ispod oglasa
Fnc 16
Gledaj odmah bez reklama
VOYO logo